Joma - JSport.roJSport.ro

Suporterii de la ASU Poli continuă să îi sprijine pe cei mai necăjiți dintre timișoreni. De data aceasta, este vorba de Vlad Roman, un suporter care a fost operat pentru o tumoare periculoasă și care se recuperează greu după riscanta intervenție. În acest scop, este scoasă la licitație o minge de fotbal cu autograful marelui Arsene Wenger!

În vârstă de 35 de ani, Vlad Roman a aflat că are o tumoare a ventriculului 4. Operația a fost extrem de dificilă. ”Pe repede înainte am ajuns la patru neurochirurgi. Toți au spus ”e de operat acum însă după operație veți rămâne cu sechele: gastrostomă, traheostomă, nu o să vorbiți sau nu o să mergeți câteva luni bune”. Dr. Ciubotaru, neurochirurgul ales de mine pentru operație, a fost chiar cel mai pesimist deoarece tumora fiind între trunchiul cerebral și cerebel putea să îmi curme viața în timpul operației dacă ar fi invadat trunchiul cerebral unde se află toți centrii nervoși! Însă el a fost foarte atent la tot CD-ul pus pe un calculator. Aveam impresia că face operația în minte în momentele acelea lungi în care tăcea.Am cerut un răgaz de o săptămână să îmi mai văd copilul care a rămas acasă la Hunedoara. După o săptămână am revenit și eram gata pentru orice avea să se întâmple cu mine și cu viața mea. După o săptămână a urmat operația care a durat 4 ore iar la final tumora din ventriculul 4 a fost îndepărtată total. Au urmat zile grele de stat numai în pat cu perfuzii și ochii mai mult închiși, însă marile sechele nu au rămas”, povestește suporterul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După intervenție, fanul a avut parte de complicații și nu poate lucra pentru a-și întreține copilul. ”Am fost pozitiv, totul mergea bine până când am început din nou să am grețuri puternice, am vomit și într-o seară mi s-a rupt cusătura și a țâșnit mult lichid cefalorahidian din cap, am fost cusut de urgență, pe viu … alt RMN, alte investigații, diagnostic: chist cu lichid cefalorahidian, fistulă … apoi două săptămâni de puncții zilnice în coloană și stat numai în pat. În total cinci săptămâni de spitalizare, acum sunt acasă dar cu fire încă în cap și atent monitorizat să pot ajunge cât mai repede la spital dacă e nevoie. Încă sper că mă voi face bine, diagnosticul anatomopatologic al tumorii pare să fie de cel mai ușor grad și nu sper că va avea recidive, nu trebuie să fac chimio sau radioterapie însă viața mea e total dată peste cap. Nu pot să îmi întrețin familia pentru alte câteva luni bune, abia mă plimb prin casă, pijamaua și pansamentele sunt cele mai appropriate de mine dar abia aștept să îmi revăd soția și copilul!”, , a mai relatat Vlad Roman, membru al grupării de fani Masseria.

În cadrul programului ”Politehnica – echipa comunității” suporterii au decis să-l ajute pe Vlad. Cu ajutorul celor de la UNESCO Football for World Heritage, fanii au obținut o minge semnată de Arsene Wenger, legendarul manager al lui Arsenal Londra. Licitația pornește de la 1500 RON, iar câștigătorul va primi și un fular cu Politehnica. Procedura s-a deschis astăzi, de Bobotează și se încheie în 15 ianuarie, la ora 17. Iată cum puteți licita:

• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• email la contact@sspolitehnica.ro;
• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro;
• donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar – Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108 – vă rugăm să menţionaţi „pentru Vlad”.

foto: sspolitehnica.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.