Joma - JSport.roJSport.ro

poli timisoara szeged 2011 (28)Situație aproape halucinantă în sezonul acesta de Liga I. Rapidul forțează înscrierea în competiție, dar Comisia de Disciplină a FRF a amânat o soluție până miercuri, 27 iulie! Poli Timișoara ar fi îndrepțită să ia locul giuleștenilor, conform regulamentelor, dar deocamdată mai rămâne într-un lung stand-by.

La Comisia de Disciplină s-au prezentat Valerii Moraru și soția sa, dar și 100 de fani rapidiști. Conform Digisport.ro, Comisia de Disciplină a amânat soluția pentru miercuri. De reținut că o decizie dată peste două zile poate fi contestată la Comisia de Recurs a FRF, dar și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cu mențiunea că aici banii ar putea fi un impediment serios pentru giuleșteni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Cazul” Rapid a fost trimis la FRF după ce joi, LPF nu a luat o decizie în ceea ce privește numele echipei numărul 14 din Liga I.

Între timp, primarul Nicolae Robu a dat un comunicat prin care spune că Rapidul nu are nicio șansă să mai angajeze cheltuieli, și, deci, să funcționeze:

OPRIȚI-VĂ DIN ILEGALITĂȚI, DOMNILOR ”SALVATORI” AI RAPIDULUI !
NU MAI INTOXICAȚI LUMEA VORBIND DE SIMBOLUL RAPID!

Simbolul Rapid îl respectă orice om de bună credință ! Acum, însă, este vorba despre societatea comercială Rapid ! Societate aflată în faliment, și, pe cale de consecință, sub INTERDICȚIE LEGALĂ de a angaja cheltuieli de orice natură ar fi ele !
În plus, în numele unei societăți comerciale în faliment, nu poate decide și semna nimeni în afara lichidatorului !
Iar lichidatorul a declarat foarte clar că el nu a semnat și nu va semna niciun angajament financiar –contracte cu jucători, antrenori etc.- și că la ora actuală nu există astfel de angajamente.
Mai mult, ca lucrurile să fie și mai limpezi, lichidatorul a declarat răspicat că el nu a cerut și nu va cere înscrierea Rapidului în Liga 1, neavând dreptul legal să facă așa ceva !
În concluzie, îmi exprim speranța că FRF și LPF nu vor cădea în capcana ilegalităților întinsă de cei ce se proclamă ”salvatori ai Rapidului”, care, de fapt, sunt groparii Rapidului, oameni care invită sfidător, pur și simplu, DNA-ul la treabă !”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.