Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a primit o veste nu tocmai plăcută miercuri. Clubul a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF cu o amendă de 5000 de lei, după ce la meciul cu FC Voluntari nu a respectat regulamentul referitor la turnicheții de acces în stadion.

Decizia apare pe site-ul lpf.ro: ”ACS Poli Timișoara vs. FC Voluntari – Abateri disciplinare – În baza art. 58.1.t din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancționează clubul ACS Poli Timișoara cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată pe site-ul LPF. În Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice pe 2016, articolul 58.1.t se referă la turnicheții de acces: ”să asigure amplasarea, la punctele de acces în incinta arenei sportive, a unor dispozitive metalice rotative/turnichete prevăzute cu sistem de contorizare, în vederea efectuării unui control riguros al accesului ( numai la Liga I )”, se arată în ROAF la obligațiile cluburilor organizatoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Articolul din Regulamentul Disciplinar citat se referă la cuantumul amenzilor. ”Abaterile de la dispoziţiile ROAF pentru care nu există sancţiuni prevăzute expres de prezentul regulament, vor fi sancţionate conform ROAF la care se va adăuga o penalitate sportivă de până la 10.000 de lei. În cazul în care nu există sancţiuni prevăzute de ROAF se vor aplica penalităţi sportive de până la 30.000 lei”, se arată în Regulamentul disciplinar.

Poli Timișoara folosește turnicheții mobili la scanarea biletelor de acces. fin informațiile noastre, turnicheții mobili sunt permiși doar pentru o perioadă provizorie de timp. Până la ora publicării articolului, managerul sportiv Adrian Neaga nu a putut fi contactat.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.