Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a mai rămas fără un jucător. Albert Voinea a plecat de sâmbătă de la echipă și a mers la Turris Oltul Turnu Măgurele. Clubul timișorean a încasat bani pe transfer, iar președintele spune că acum se caută doi atacanți pentru trupa lui Alex Pelici.

De la Ripensia au plecat și Marius Fotescu, Adrian Zaluschi, Marius Staicu și Călin Toma. Voinea e singurul care aduce bani la club. ”Da, Voinea va pleca la noua sa echipă, îi urăm mult succes. A fost o ofertă de nerefuzat, foarte bună pentru club, bani care ne ajută foarte mult. Tatonările au început demult, dar negocierile dintre cluburi au durat două săptămâni. au mai fost oferte. Acum vor primi șanse și cei care au jucat mai puțin, dar mai căutăm doi atacanți. Avem o lună la dispoziție. Noi lucrăm să consolidăm toate compartimentele clubului. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare”, ne-a declarat președintele Ripensiei, Dumitru Mihu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, singura sosire este portarul Horațiu Moldovan. În lot, acum singurul atacant este Denis Golda. Voinea este golgheterul la zi din Liga 2, cu 13 reușite.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.