Joma - JSport.roJSport.ro

În insolvență și pe locul 19, ACS Poli va juca sâmbătă cu Aerostar Bacău. Declarațiile conducerii sunt pline de optimism, deși mulți jucători nu fac parte din lot din diverse motive.

Administratorul special Radu Birlică spune că clubul are acum bani, după ce s-a intrat în insolvență pentru 3,5 milioane de euro datorii. ”L-am cooptat pe domnul Cojocaru, care a fost antrenor principal și președinte la Sebiș. Sper că a venit și cu noroc în afară de profesionalism. Este un băiat  care vrea să crească, un antrenor tânăr care alături de domnul Ștefan Nanu și domnul Săvoiu, sper să ne aducă prima victorie sâmbătă. În acest moment nu mai există probleme financiare de niciun fel, chiar suntem în discuții avansate să consolidăm tot bugetul pe anul 2019. Jucătorii trebuie să își îndeplinească misiunea de fotbaliști, atâta timp cât clubul îi plătește la zi, și ei trebuie să dea randament în teren”, spune Birlică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După tot scandalul cu acuzațiile de pariuri asupra lui Pădurariu și Drăghici, clubul pare să o dea la pace. ”Cu pariurile, ce a fost, am curățat. Ce a rămas în cadrul lotului, nu se pune problema de o suspiciune sau de vreo problemă că ar mai juca vreunul dintre ei. Drăghici și-a revenit după accidentare, se pregătește cu echipa. E un jucător cu experiență, de valoare. Ne bazăm pe el. Nu știu ce a fost cu cartonașul galben, Nu a jucat el, el a jucat în teren. Fiecare dacă face ceva trebuie să răspundă pentru ce face. Eu nu cred că a influențat biletul acela el, nici că a jucat el pentru acel bilet. Și nic nu mă interesează lucurl acesta. E un lucru din 2016, nu e cazul să dezvoltăm. Pădurariu a recunoscut că a jucat el. E o declarație. Noi am anunțat FRF. E la comisie. Păcat de el, că este un jucător tânăr, valoros. Din punctul meu de vedere, eu i-aș da a doua șansă, dar asta nu depinde de mine, depinde de el în primul rând. Am înțeles că e și un tip mai introvertit așa, nu a mai venit deloc, și de FRF. Clubul îi oferă a doua șansa. Noi nu putem rezilia contractul niciunui jucător, decât cu acordul lor, sau dacă îl vindem. Fiind în insolvență, noi trebuie să vindem un jucător, nu să pierdem din patrimoniu. Eu i-aș mai da o șansă, mai ales că a recunoscut”, a precizat Birlică.

După Curileac, și Mrkela nu mai e la antrenamente, din cauza unor probleme cu viza. ”Mrkela a avut o problemă de viză, noi am depus toată documentația pentru viză, va veni înapoi. Din cadrul lotului a plecat un singur fotbalist, Curileac. După meciul cu Snagov de acasă nu a fost băgat de către antrenor. S-a supărat foarte tare și pe faptul că i s-au reproșat niște lucruri de altă natură la meciul cu Dacia Unirea Brăila. Nu vreau să spun ce fel de probleme. În acel moment el a spus că se lasă de fotbal. Noi l-am înțeles, e opțiunea dânsului, oricum nu mai făcea parte sub nicio formă din vederile antrenorului și conducerii pentru tot anul. Nu și-a reziliat contractul, îl așteptăm să vină să rezilieze. Probabil are niște probleme personale”, a spus Birlică despre cei doi.

Sebastian Velcotă nu mai face nici el parte din lot, pentru că și-a depus memoriu. Birlică spune că e un jucător violent. ”Velcotă și-a depus memoriu pentru neplata înainte de a intra în insolvență. Dacă va câștiga memoriul, este liber să plece. E o problemă, tot am ținut-o în cadrul clubului. El este un jucător care mai, mai, că s-a bătut cu vreo patru antrenori și trei jucători din vestiar. Un jucător care face asta și e în club de joia până duminica, mai puțin interesant e de viitor. Din punctul nostru de vedere, în viață contează și caracterul, nu numai valoarea fotbalistică”, a precizat administratorul special.

La acest meci, Ștefan Nanu este suspendat. Călin Cojocaru va da indicațiile. Celălalt secund, Adrian Săvoiu, e încrezător că va fi bine, deși pe lângă toți cei de mai sus, și argentinianul Rudolf avaro e accidentat. ”Sâmbătă ne dorim să câștigăm Este un joc dificil, venim după o perioadă destul de grea. Noi cred că de sâmbătă vom depăși această perioadă și vom reuși să ne impunem. Este liniște în vestiar, ne-am pregătit bine toată săptămâna. Cei trei din staff-ul tehnic avem o colaobrare foarte bună.Sper să se vadă sâmbătă și să reușim să spargem gheața. Nu există un joc ușor”, a spus Săvoiu.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 pe Electrica și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.