Joma - JSport.roJSport.ro

Egalul de la Mioveni a refăcut moralul alb-violeților de la ACS Poli, care miercuri primesc vizita celor de la Daco-Getica București. După ultima etapă din retur, timișorenii au cu Farul acasă și deplasare la Brăila, iar jucătorii sunt încrezători.

Radu Motreanu se gândește chiar la trei victorii. ”Avem încredere în noi, echipa se pregătește foarte bine, suntem un grup unit și trebuie să iasă soarele și pe strada noastră. Este un adversar dificil, la fel ca toate echipele de Liga a II-a. Dar toată lume apoate să încurce pe toată lumea. Călin Cojocaru în primul rând a unit grupul foarte mult. Mie personal îmi place metodele lui de antrenament, și a adus o forță colectivă. S-a schimbat moralul, e un punct în deplasare și eu îl consider un punct de plecare. Eu mă gândesc la 9 puncte din ultimele meciuri rămase. Trebuie să jucăm bine pe orice teren, acasă în deplasare, nu contează”, a declarat Motreanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Denis Golda a marcat un singur gol, cu Ripensia, și promite să marcheze mai mult în viitor. ”Bineînțeles, ne dorim victoria, trebuie să ieșim din acea zonă de retrogradare. Urmează două meciuri grele pentru noi. Daco-Getica a remizat etapa trecută cu Ripensia, au fost anul trecut în prima ligă, au un lot foarte exerimentat, ca majoritatea echipelor . Trebuie să facem un joc cât mai bun și să câștigăm mâine. Din păcate pentru mine, am un singur gol. Mă bucur că am șansa să joc, să arăt ce pot , sper ca în următoarele meciuri să pot marca mai mult”, a punctat atacantul.

Meciul cu Daco-Getica începe miercuri la ora 14 pe Electrica și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.