Joma - JSport.roJSport.ro

Vineri, 5 iulie, a avut loc ședința prin care ACS Poli și-a desemnat un nou administrator special, în locul lui Radu Birlică. Adunarea inițială a fost inițial convocată la data de 4 iulie, dar nu s-a întrunit cvorumul necesar. În cele din urmă, opțiunea a fost Petrea Mușat, ”moștenit” la ACS Poli de la vechea Poli a lui Iancu.

Discuțiile pentru propunerea de nou administrator special au adus alte nume inițial în discuție. În speță, un membru PNL Timiș care deține și un restaurant în oraș, dar și suporterul-blogger Ștefan Cârpanu. Până la urmă, nici cel din urmă nu a mai fost tentat, astfel că s-a ajuns la un om din club. Mușat a fost propus de Consiliul Local Timișoara, dar și de Ioan Miculaș. Universitatea Politehnica a votat prin corespondență, iar Consiliul Județean Timiș nu a participat în niciun fel.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu trei voturi din cei patru membri fondatori ai ONG-ului ACS Poli, Mușat, cel care se ocupa de dosarele de licențiere, a devenit noul administrator special al clubului. ”Adunarea generală a luat act de demisia lui Radu Birlică, l-a revocat din funcție, și l-a desemnat pe Petrea Mușat ca nou administrator special”, ne-a declarat administratorul judiciar, Bogdan Alic. Deocamdată, clubul rămâne în faza de observare a procedurii de insolvență și nu s-a stabilit până când trebuie făcut un plan de reorganizare.

Clubul nu are deloc o situație financiară grozavă, dar Alic spune că echipa se va înscrie în Liga a III-a. ”Există actele astfel încât echipa să se înscrie în campionat și se va înscrie”, spune administratorul judiciar. Termenul de înscriere la FRF este 15 iulie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.