Joma - JSport.roJSport.ro

poliPoli Timișoara rămâne în situația ingrată de a fi pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte acumulate, și după prima etapă din retur. Alb-violeții nu au mai putut câștiga și la Botoșani, iar înfrângerea a stopat o serie de o lună de zile de victorii: partidele din campionat cu Iași, Viitorul și Chiajna, plus meciul de Cupă cu Chindia Târgoviște.

Victoriile destul de surprinzătoare din campionat s-au lăsat cu prezențe în echipa ideală a Ligii I pentru jucătorii, dar și antrenorul echipei. Victoria de la Iași din etapa a XI-a, cea care i-a salvat „scaunul” lui Ionuț Popa, a adus prezențe în echipa ideală pentru portarul Cătălin Straton, dar și pentru fundașul Alin Șeroni, pe lângă tehnicianul Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Succesul cu Viitorul l-a regăsit pe Bărbuț în echipa ideală. A fost singurul jucător de la Poli, dar din echipa etapei au mai făcut portarul Cristi Bălgrădean de la Chiajna, originar din Sânnicolaul Mare, precum și fundașul central timișorean Alin Dobrosavlevici, jucător al ASA Târgu-Mureș. Succesul cu Chiajna i-a plasat în echipa etapei a XIII-a i-a inclus din nou în tandem pe Straton și Șeroni, alături de alt fundaș dreapta timișorean, Claudiu Belu de la ASA Târgu-Mureș.

Rămâne de văzut dacă Poli Timișoara va face uitat meciul cu Botoșani rapid în partida cu Dinamo. Pentru acest joc, alb-violeții nu au suspendați, iar Cristi Bărbuț și Andrei Artean vor reveni în primul „11”..

foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.