Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Fortuna Becicherecu Mic rămâne pe locul secund în campionat și după antepenultima etapă a sezonului regulat. Elevele lui Florin Pădurean s-au impus la scorul de 4-0 acasă cu Fair-Play București și au ajuns la 27 de puncte în Liga I de fotbal feminin. 

Scorul l-a deschis Cristina Sucilă, după o pasă de la Monica Tomesc. La următorul gol, Sucilă i-a pasat Marieni Voinea, care a majorat diferența la 2-0, scorul pauzei. Tot Voinea a înscris golul al treilea, după o pasă în adâncime a Florinei Abrudan. Scorul final l-a stabilit Claudia Bistrian cu un gol ce îi poartă semnătura: Direct din corner, cum marca și când juca la CFR Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Florina Abrudan, Sabina Scurtu, Claudia Bistrian, Denisa Hațegan – Bianca Ienovan, Cristina Sucilă, Monica Tomesc, Denisa Heisu (Anca Dobai) – Mariana Voinea (Teodora Țirtea), Melissa Șodincă (Cosmina Roșu).

Ultima deplasare a sezonului regulat aduce pentru Fortuna un meci important, pe terenul echipei de pe locul 3, Vasas Femina Odorhei, programat la data de 5 mai.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.