Joma - JSport.roJSport.ro

Partida dintre Pandurii și Ripensia Timișoara s-a terminat la scorul de 1-1 după golurile marcate de Bogdan Dănăricu pentru gazdele din Motru și Claudiu Matiș, pentru oaspeți. Pentru timișoreni e al patrulea 1-1, dar și al zecelea meci fără victorie, totuși, în contextul în care gorjenii au avut trei bare. Meciul a fost întrerupt de un câine intrat pe teren, iar la final, a fost și un mic scandal pe teren.

Gorjenii au dominat categoric prima repriză. Mediop a avut o șansă bună în minutul 10, dar a fost blocat de Vasilescu. În minutul 18, Dănăricu a tras în bara transversală din lovitură liberă, iar în minutul același jucător a înscris cu un șut plasat din 18 metri, după ce Rădulescu a atins balonul, dar nu l-a putut opri. Portarul s-a opus la o reluare cu capul și un șut ale lui Ciprian Rus, iar pe finalul reprizei, meciul a fost întrerupt din cauza unui câine intrat în teren. Până la pauză, Brânzan a trimis cu capul în bară și s-a intrat cu 1-0 la vestiare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Pîrvulescu a avut o ocazie mare în minutul 49, dar Rădulescu a intervenit bine, cu piciorul. În minutul 52 însă, Claudiu Matiș, revenit printre titulari, a reluat din 8 metri pentru 1-1, după o greșeală colectivă a apărării gorjene. Ripensia a preluat ulterior inițaitiva, dar Mediop a ratat și din 6 metri, când a trimis pe lângă poartă. Rădulescu a fost pe fază din nou în fața lui Ciprian Rus, iar în minutul 84, Bujor a trimis în bară, de la firul ierbii. Până la final, Mediop a tras o dată în Stanca, iar apoi, în bară, în prelungiri.

La final, spiritele s-au încins mult. Stoi s-a îmbrâncit cu Brânzan, iar Dalin Munteanu a fost și el implicat în altercație, după ce a pătruns în teren de pe banca de rezervă.

Pandurii Târgu-Jiu: Rz. Stanca (cpt.) – Celea, Turda, D. Lung, Al. Vasilescu, Şut, Dodoi (min 77 Durkovic), Dănăricu (min 68 Bujor), Cip. Rus, D. Pîrvulescu (min 83 Raiciu), Brînzan

Ripensia Timișoara: I. Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), M. Toma, Apro, C. Toma, Stoi, Laur. Tudor, Zaluschi (min 88 Vlădia), Bobină (min 72 Dumiter), Matiş (min 79 Semeniuc), Mediop

Etapa viitoare, Ripensia va juca cu ASU Poli, sâmbătă, de la ora 11, conform programului FRF.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.