Joma - JSport.roJSport.ro

Clujul a găzduit la sfârșit de săptămână Cupa României la minifotbal, competiție la care Maracana Biled Timișoara a terminat pe locul 4. Au mai participat din județul Timiș AS Glissando Timișoara, Continental AP Timișoara și Zoppas Industries Timișoara.

Maracana Biled a jucat în grupa XXIII, unde s-a impus cu 8-2 cu Amicii și a pierdut cu 3-1 cu Ary & Roby Old Team. A urmat 2-1 cu Trocadero în primul tur eliminatoriu, și un 3-2 cu bănățenii de la Continental în șaisprezecimi. În optimi, Maracana a bătut cu 4-1 pe Autovip-Lexus, iar în sferturi s-a impus cu 3-1 cu Mausoleul Mărășești. A urmat semifinala, unde Lucefărul Florești i-a învins cu 3-2, iar în finala mică, Maracana Biled a cedat cu 4-3 cu La Bolta Alba-Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

AS Glissando Timișoara a jucat în grupa în XVIII, și a obținut două succese, cu 2-0 cu M.G.Alba-Iulia și cu 3-1 cu Salon Denise. În prima fază eliminatorie, a trecut cu 3-0 de Villiam, iar în șaisprezecimi s-a impus cu 2-0 cu Luxury Râmnicu-Vâlcea. În optimi au cedat însă cu 3-1 cu Marcă Înregistrată Volare. Continental AP Timișoara a jucat în grupa XV, unde a învins-o cu 3-0 pe Quin Brașov, iar apoi s-a impus cu 4-1 cu Mustang București. În prima fază eliminatorie, bănățenii au câștigat cu 4-0 cu Real Criscior, dar apoi au pierdut cu cei de la Maracana.

Zoppas Industries Timișoara a jucat în grupa XXI și s-a impus cu 4-3 cu Cartierul Motorului și cu 2-1 cu FC Zimbru. Au pierdut însă în prima fază eliminatorie, cu 2-1 cu Real Târgu-Jiu.

foto: facebook.com/MinifotbalRomania

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.