Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala U19 va juca luna aceasta primele meciuri pentru calificarea la Campionatul European de juniori din Armenia de anul viitor. Selecționerul Daniel Oprescu a convocat patru timișoreni la reunirea de astăzi de la Buftea.

Este vorba de portarul Ionuț Rus, ajuns acum la Sassuolo, în Italia, fundașii Andrei Rus, împrumutat de Petrolul Ploiești la CS Afumați, în Liga a III-a, Călin Jurj, care tocmai a debutat la ASU Politehnica la partida de la Clinceni, și Darius Țiereanu, jucătorul Ripensiei Timișoara. Așadar, Cosmin Petruescu nu va outea conta pe Jurj la meciul de luni cu Snagov, iar Alexandru Pelici nu va putea să conteze pe Țiereanu în deplasarea de vineri de la Ploiești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Luni, 12 noiembrie, naționala U19 va pleca în Bulgaria, unde joacă în grupa 13 de calificare. În 14 noiembrie, tricolorii joacă cu Bulgaria, pentru ca în 17, să dea piept cu Grecia. Finalment,e în 20 noiembrie, juniorii dau piept cu Gibralatarul. Acum sunt convocați 24 de jucători, iar înainte de plecare, se vor alege 21. Primele două clasate din grupă se califică la Turul de Elită din primăvară.

foto: frf.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.