Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli a pierdut cu 4-1 în deplasare la Brăila, după un meci în care timișorenii au condus cu 1-0. Blănaru a marcat la unica ocazie importantă a timișorenilor din repriza întâi, apoi Neagu a egalat, iar seria de erori ale defensivei alb-violet a dus la primirea a trei goluri în șase minute în a doua jumătate a partidei.

Meciul a început cu brăilenii mai hotărâți, iar în minutul 17, Constantinescu a reținut șutul lui Pușcașu. De altfel, schimbare din poartă s-a dovedit de bun augur pentru bănățeni, deoarece Alin Constantinescu a oferit mult mai multă siguranță decât Mitrea. La un minut după ce portarul gazdelor, Olaru, s-a cerut înlocuit de Mitrea, cel al Brăilei, Blănaru a deschis scorul după ce a depășit apărarea Daciei, pentru 0-1 în minutul 25. A fost de altfel și singura ocazie bună a lui ASU Poli din prima repriză. După o altă minge reținută de Constantinescu, Brăila a egalat în minutul 42, când Neagu a tras prea bine pentru portarul timișorenilor, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima ocazie mare a reprizei a doua i-a aparținut lui Blănaru, care a tras bine în minutul 51, însă Mitrea a fost la post. În minutul 54, Neagu a tras bine, iar Gălan a gafat-o și a  deviat cu brațul în propria poartă, pentru 2-1. Asediul brăilenilor a continuat, iar în minutul 57, Muscă a marcat pentru 3-1. Două minute mai târziu, același Gălan a fost depășit de Pușcașu, care a tras pentru 4-1. În minutul 79, Vucea putea fi periculos, dar a tras pe lângă buturi, irosind o mare șansă de a mai reduce din diferență. Până la final, timișorenii nu au mai putut marca și rămân cu un singur punct.

Dacia Unirea Brăila: Olaru (min 24 Mitrea) – Niță, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu – Petean (min 71 Enciu) -Roșu, Oprea, Pușcașu, Neagu (min 68 Adăscăliței), Muscă

ASU Poli Timișoara: Mitrea – Stefanovici (min 64 Motreanu), Gălan, Telescu, Taub – Bilia, Constantinescu – Birău, Țugui (min 46 Dănăricu), Niță (min 75 Vucea) – Blănaru

Etapa viitoare, ASU Poli joacă acasă cu Metalu Reșița.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.