Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia își continuă antrenamentele pe plan local sub comanda lui Paul Codrea. Zilele acestea este așteptat și senegalezul Mediop, care nu a fost prezent la reunire pentru că își rezolva acte în Senegal, iar Codrea speră ca Poli Timișoara să îl împrumute la roș-galbeni pe Mario Contra. Ripensia se judecă la FRF cu Șirineasa și Luceafărul penru grila de formare a portarului Giorgios Gakos.

Pe lângă jucătorii noi prezenți la reunirea echipei, precum Andrei Dăruială, Andrei Popescu și Costel Zurbagiu, sub comanda lui Paul Codrea a ajuns și Alin Burdeț de la Viitorul, care în toamnă a jucat la Ghiroda. Tehnicianul îi mai așteaptă pe Mediop și pe Contra. ”Burdeț este cu noi, s-au și făcut actele. Mediop știu că urma să revină în țară, dar deocamdată nu m-a anunțat nimeni că va veni la antrenament. Acum că a revenit Straton, trag speranțe că va veni Contra la noi, pentru că la ei nu prea ar avea loc. Este în vederile mele”, ne-a declarat antrenorul Ripensiei. Din informațiile noastre, Mediop își caută o altă echipă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele Radu Ienovan a spus că nu este exclus ca Mediop să ajungă fie la Viitorul, fie la Poli Timișoara.”Noi îl așteptăm astăzi sau mâine, i-am rezervat biletele de avion. Era foarte important să își rezolve problema cu pașaportul, nu se mai puteam amâna acest lucru. Noi nu am închis de tot nici cu Viitorul, nici cu Poli. Oricum, nu s-ar pune problema decât a unui transfer la Liga I, deoarece la Liga a II-a am mai avut foarte multe solicitări pentru el. Oricum, lucrurile trebuie să se clarifice până săptămâna viitoare, deoarece și noi am avea nevoie de o variantă, iar Paul Codrea ne-a spus că nu poate utiliza jucători pe care nu i-a antrenat”, ne-a spus Ienovan. Mediop are contract și sezonul viitor cu Ripensia.

Ripensia a deschis un litigiu la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor pentru că nu și-a primit banii aferenți grilei de transfer pentru portarul Giorgios Gakos. Timișorenii au reclamat atât clubul de Liga a III-a ACS Șirineasa, dar și clubul de Liga a II-a, Luceafărul Oradea. Ripensia a cerut partea ei de grilă și așteaptă ca CNSL să clarifice dacă timișorenii trbeuie să cearăși pentru Steaua și liceul Eliade, unde a mai fost legitimat grecul. Gakos a putut trece pe la trei echipe sezonul acesta deoarece la formația din Petroșani a stat la un meci doar rezervă, fără să joace, și astfel a putut merge la orădeni, deoarece dacă ar fi fost utilizat, nu mai avea drept de joc sezonul acesta la o a treia echipă.

Concret, cei de la Ripensia așteaptă 3500 de lei în total. De la Șirineasa bănățenii au de primit o grilă de formare de 1500 de lei , pentru că Gakos a fost un an la Ripensia. Deși șirineaa i-a schimbat statutul din jucător amator în profesionist, la nivel de Liga a III-a, și Luceafărul are de plătit, deoarece grila seplătește de fiecare dată pentru un alt eșalon. De la formația antrenată de Cristi Dulca, Ripensia are de primit o diferență de 2000 de lei. CNSL a dat termen 23 ianuarie pentru această speță.

Ripensia are programat primul amical sâmbătă, cu Fortuna Becicherecu Mic, echipă de Liga a V-a. Rămâne de văzut dacă jocul va avea loc sau nu la Urseni, deoarece ploile au afectat terenurile. Dacă nu, partida va fi mutată pe terenul sintetic dela Baza Sportivă 2 și în funcție de acest aspect se va alege o oră.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.