Joma - JSport.roJSport.ro

Pauza de antrenamente a ripensiștilor a devenit, previzibil, mai lungă. După ce vineri au făcut un ultim antrenament după decizia întreruperii Ligii 2, echipa a primit liber până marți, iar azi, s-a decis ca toată săptămână să nu se facă nicio ședință de pregătire. Pelici spune că toate echipele vor avea nevoie de o nouă mini-perioadă de pregătire și nu exclude varianta anulării actualei ediții de campionat!

Toți jucătorii au mers în județele în care locuiesc. În Republica Moldova s-au întors gemenii Andrei și Valerii Macrițchii și Ivan Urvanțev. Pelici spune că va fi nevoie de o nouă perioadă de pregătire. ”Am decis să prelungim până luni, dar cel mai probabil, va mai dura, mai ales că există interdicția accesului în săli de fitness și la terenul de antrenament. Nu cred că se va relua campionatul mai devreme de luna mai. Teoretic, jucătorii se antrenează acasă, dar nu poate fi vorba de antrenamente tactice. Dacă se ajunge la două săptămâni, se pierde toată pregătirea. Ar fi nevoie de două săptămâni de pregătire, pentru ca echipele să-și reintre în ritm, iar aceasta eprioadă să fie stabilită oficială, pentru a avea acces și la sălile de fitness”, ne-a declarat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De duminică, în Timișoara sunt interzise activitățile în săli de fitness, chiar și yoga și baletul. La Ripensia, Adrian popa făcea recuperare după o accidentare din cantonamentul din Antalya. Fotbalistul însă nu e afectat de lipsa accesului la o sală de fitness. ”El face mai mult recuperare cu exerciții cu elastice, nu greutăți. Are programul de la Adrian Gherovăț, kinetoterapeutul nostru”, a explicat Pelici.

Tehnicianul Ripensiei nu exclude nici anularea ediției de campionat. Timișoreanul spune că nu ar agrea să se joace doar meciuri fără spectatori. ”Da, nu exclud. Este posibil. Fotbalul este până la urmă un fenomen social. Decât să se joace celelalte meciuri fără spectatori, doar ca să fie bifate…Eventual, s-ar putea juca o etapă sau două fără public, dacă se reia”, a mai spus Pelici. Ripensia e pe locul 13, cu 28 de puncte după cele 24 de etape jucate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.