Joma - JSport.roJSport.ro

petre-grigorasASU Poli a cedat cu un 3-0 sec în șaisprezecimile Cupei România, în fața celor de la Pandurii Târgu-Jiu. Petre Grigoraș a admis că echipa sa a făcut un joc slab, dar a lăudat galeria alb-violetă. De cealaltă parte, Sorin Brîndescu a spus că gorjenii i-au dominat prin faptul că au pasat mai bine și au avut posesia.

Tehnicianul lui ASU Poli spune că tactica era ca elevii săi să speculeze bine contratacurile, ceea ce nu le-a reușit. ”Am întâlnit o echipă de primă ligă, chiar de cupe europene, cu jucători experimentați, care ne-a fost superioară. Am încercat să contracarăm superioritatea advesarsarului, care se manifestă în special prin posesie. Din păcate, nu am reușit să ne creăm situații multe pe contraatac, deși asta ne doream. Am avut una mare la 0-0, poate dacă înscriam, ne agățam altfel de joc, dar experiența lor și-a spus cuvântul. Au câștigat jocul pe valoarea mult mai bună a jucătorilor, care au pasat mult mai bine decât noi, lucru care ne-a luat din încredere și ne-a făcut să ne retragem puțin. Siguranța cu care pasau e puțin dezarmantă pentru o echipă care aleargă 90 de minute după minge. Am mizat că putem avea superiortate în zona centrală, unde Herea și Voiculeț se repliază mai greu, am reușit în unele momente, dar am pierdut repede mingea”, a explicat Brîndescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atacantul Daniel Mărgărit, împrumutat la ASU Poli de la Pandurii, a spus că primul gol le-a turnat plumb în ghete gazdelor. ”Am întâlnit o echipă experimentată, am încercat să jucăm cât mai bine, dar până la urmă am cedat după primul gol, pot spune că am lasat-o mai moale. Nu aș putea să vă spun de ce. Nu a fost nimic neobișnuit să joc cu fosta mea echipă, am încercat să joc cât mai bine, să îmi fac treaba, cred că am făcut tot ce am putut. Atât am putut în seara asta”, a declarat Mărgărit, care a spus că speră ca problemele de la Pandurii să se rezolve, ca să își ia salariul, semn că gorjenii îi plătesc remunerația integral în cazul împrumutului.

Petre Grigoraș a jucat contra ”celeialte” Poli și a lăudat suporterii

Petre Grigoraș a revenit pe ”Dan Păltinișanu”, de data aceasta ca adversar al lui ASU Poli. Tehnicianul a recunoscut că echipa sa a jucat prost, dar că l-a interesat doar să se califice mai departe. ”Am încercat să tratăm serios competiția, chiar dacă ne-au lipsit câțiva jucători importanți, ar totuși am aliniat o formulă care să treacă mai departe. Cupa e o competiție a surprizelor, dar nu voiam să fim o surpriză neplăcută de la început. S-a văzut diferența de valoare, chiar dacă nu a fost un ritm de joc foarte bun, obiectivul nostru este să mergem mai departe, scorul nu ne-a interesat deloc. Nu sunt adeptul să aduc juniorii sau echipa a doua în Cupa României. Sigur, am făcut un meci slab, starea de spirit la noi nu este foarte bună. Pleci uneori din lac în puț și invers, așa este viața, se pare că în foarte multe locuri sunt probleme. Nu mă așteptam, la început au fost promisiuni, s-au adus jucători experimentați, valoroși”, a spus Petre Grigoraș, referitor la faptul că Pandurii traversează o criză economică, cum a simțit și la Poli cea din prima ligă.

Tehnicianul a lăusat galeria lui ASU Poli. ”M-a impresionat galeria superbă, care și-a încurajat echipa de la început până la final. Ei sunt de apreciat că în câțiva ani au ajuns în Liga a II-a, e ceva de apreciat și chiar un exemplu de urmat. E greu de spus (n.r. întrebat dacă o putea salva pe celelată Poli de la retrogradare dacă ar fi avut așa o galerie), dar ar fi fost cu totul altceva să joci cu aportul unui public fantastic, chiar și în deplasare. Fotbalul are nevoie de suporteri adevărați cum sunt cei de la Timișoara”, a spus Grigoraș despre galerie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.