Joma - JSport.roJSport.ro

Suporterii implicați la ASU Poli și Druckeria pregătesc un meci interesant în data de 20 aprilie, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar invitații de seama sunt foștii fotbaliști din generația 2002-2003 a Poli AEK! De altfel, pe pagina echipei au fost deja postate mai multe teasere cu o parte dintre cei implicați.

S-a optat pentru ziua de vineri a săptămânii în care ASU Poli nu are meci, deoarece ar fi urmat să joace pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Jocul va presupune o partidă între actuală echipă și foștii jucători de la Poli AEK. De altfel, săptămâna va fi una ”fierbinte” în fotbalul românesc și timișorean: în 18 sunt alegerile FRF, iar în 25 va fi meciul dintre ASU Poli și UTA. Partida se dorește un ”remember” al vremurilor bune. Va fi însă un mare impediment: galeria nu va putea sta la Peluza Sud, închisă din motive de securitate, la fel ca și câteva sectoare ale Tribunei a doua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Generația 2002-2003 a cuprins fotbaliști precum: Adrian Bogdan, Aurelian Dumitru, Irinel Voicu, Ionuț Angheluță, George Șoltuz, Dan Balauru, Mihai Marius Nicolae, Romeo Stancu, Romulus Buia, Cristian Silvășan, Ciprian Prodan,  Costel Ionilă, Mihai Dobre, Mircea Oprea, Florin Constantinovici, Silviu Cristescu, Ovidiu Petelean, Marian Belciug, Gheorghe Marișescu, Ilie Poenaru, Daniel Tudorel Stanciu, Marius Șuleap, turcul Levent Osman, americanul Steve Reese, sârbul Aleksander Saric, Silviu Bălace, Florin Bătrânu, Bogdan Mihai sau regretatul Călin Zanc, decedat într-un accident de mașină.

În sezonul respectiv, echipa a avut trei antrenori: Basarab Panduru, Stelian Gherman și Gigi Mulțescu.

foto: druckeria.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Dar de ce le trebuie DP ,din moment ce ei se simt cel mai bine pe Stiinta?Baietii astia nu realizeaza ca se umplu de penibil pe DP,cu maxim 1mie de cantareti?S-a terminat mai fratilor ,puteti sa-l aduceti si pe Gullit,o sa va convingeti singur.Parca vad fata lui Seba la meciul de cupa cu Acs ,cand Bambi venea spre el si nu le venea sa creada ca sunt 2mii in stadion,de data asta va fi mai crunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.