Joma - JSport.roJSport.ro

Cele două Poli din liga secundă au avut din nou o sâmbătă tristă. ACS-ul a pierdut acasă cu Academica Clinceni, la scorul de 3-1, după o repriză secundă din nou foarte slabă a elevilor lui Răchită. În Trivale, ASU Politehnica a remizat la scorul de 0-0 cu FC Argeș, după un meci de somnifer, și continuă statistica îngrijorătoare din ultima bucată bună de sezon.

Prima repriză a meciului dintre ACS Poli și Clinceni a fost una plăcută ochiului (dacă excludem că timișorenii nu mai au echipament violet și asistența foarte redusă) cu ocazii bune pentru cele două formații. Sidorenco a ratat însă exasperant, iar Bădăuță a demonstrat că Ripensia nu are mari motive să regrete că a renunțat la el. Și tânărul Buzan a avut ezitări mari în fața porții, iar astfel, Poli nu a putut marca în prima repriză. au făcut-o însă elevii lui Ilie Poenaru, în minutul 13. Bogdan Barbu a bătut direct pe poartă o lovitură liberă, Dinu Moldovan a respins, dar Răuță a urmărit mingea și a marcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai îngrijorător aspect este că deși Răchită a făcut două schimbări la pauză, echipa a fost ca și inexistentă în mare parte a celor 45 de minute. Singura faza tratată bine a fost golul din minutul 81, Marcat cu capul de Golda, după un corner bătut de Rogoveanu. Clinceniul conducea însă deja cu 2 goluri, după reușita din minutul 62 a lui Nicola, cu capul. În prelungiri, și Vlad Mihalcea, trecut pe la ACS Poli, a înscris. Un rezultat care o îngroapă pe ACS Poli, depășită în clasament din nou de altă suferindă, Dacia Unirea Brăila. Retrogradarea pare tot mai greu de evitat.

ASU Politehnica a obținut un punct important, deoarece reușește să se mențină peste linie crudă a retrogradării. La Pitești, contra unei FC Argeș într-o criză, elevii lui Cosmin Petruescu au terminat la scorul de 0-0. Ambele formații au avut puține ocazii. În prima repriză, Cristian Ene pentru oaspeți și Buhăescu pentru gazde nu au putut finaliza în poartă. În repriza a doua, scutaru și Jurj nu au putut marca pentru timișoreni, veniți cu galerie, iar Vișa și Năstăsie au ratat în contul argeșenilor.

Cu 27 de puncte, ASU Politehnica rămâne pe locul 15, dar cifrele nu vorbesc de mari perspective. În ultimele 12 meciuri, elevii lui Petruescu au o singură victorie. În retur, echipa a marcat un singur go. Tehnicianul se consolează însă cu ocaziile ratate și număratul jucătorilor U21 din lot. În schimb, Săndoi are mari șanse să fie demis, lucru cerut și de galerie piteșteană. FC Argeș nu are drept de promovare, dar locul 6 prea puțin pentru orașul lui Dobrin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.