Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara continuă seria proasta după ce a pierdut cu 1-0 cu juventus, la golul amrcat de Elek, din centrarea lui Dan Popescu, ambii jucători ex-timișoreni. Un rezultat care le poate da fiori bănățenilor, care continuă să nu acumuleze puncte. Juventus a început activă, a marcat, iar după și-a apărat bine rezultatul, spre disperarea alb-violeților. La meci a asistat și Ionuț Popa, care are meci cu UTA la Balotești, și acum, aparent, face ce făcea Grozavu când erael pe bancă. 

Și în jocul cu ultima clasată, Poli a început dominată ofensiv de Juventus. După două faze la care Robert Elek a fost în ofsaid și o altă încercare de atac cu Rabei, Timișoara a avut o ocazie, dar Munteanu a tras din câțiva metri cu sete în plasa laterală. În minutul 14, insistențele trupei lui Marius Baciu s-au concretizat. Drăghici a lăsat pentru ex-polistul Dan Popescu. Fundașul stânga a centrat pentru Elek, și el fost atacant la Timișoara,  care a preluat bine și a tras direct în plasă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Asalturile ofensive s-au mai stins, dar nici Timișoara nu a avut o replică grozavă. Artean a tras puțin peste poartă în minutul 15, de la distanță. Mijlocașul Timișoarei a executat tot puțin peste buturi și o lovitură liberă din minutul 35. Peste două minute, Munteanu a tras peste poartă, din câțiva metri, o minge ricoșată cu pământul. Repriza s-a terminat cu o lovitură liberă din fața careului mare, scoasă de Enescu. Mihai Roman a executat însă mult peste poartă, iar la pauză s-a intrat cu 1-0.

La pauză, Grozavu l-a scos pe Cânu, iar în locul său l-a retras pe Artean, iar în spatele vârfurilor a fost trimis Croitoru. Chiar în minutul 47, Croitoru a creat o fază bună pentru Enescu, dar mijlocașul a tras peste poartă, dintr-o poziție bună. Timișoara a controlat jocul dar fără mare succes, cu un șut peste poartă a lui Munteanu sau o  centrare a lui Roman reținută de Drăghia. În minutul 59, Croitoru a tras la poartă, dar portarul lui Juventus  a reținut. Deși Timișoara avea nevoie de gol, jocul a continuat să dezamăgească.

Vașvari a avut o execuție foarte slabă în minutul 63, pentru ca nou-intratul Ciucur să ezite la intrarea în careu. Timișoara a avut cea mai bună ocazie în minutul 72, când Haruț i-a centrat lui Roman, care a tras din câțiva metri, dar Drăghia a pus corpul și a parat. Peste patru minute, Munteanu a centrat razant cu poarta, dar fără efect. În minutul 86, Constantinescu a marcat, dar balonul i-a fost centrat de Leca, aflat în ofsaid. Timișoara a avut o ultimă șansă la o lovitură liberă din minutul 90, dar balonul a ieșit în corner.

Juventus București: Drăghia – Kardes (min 55 Dima), Walace, Leca, Dan Popescu (min 61 Florin Ștefan) – Acolatse, V. Gheorghe – S. Drăghici, Băjenaru, Rabei – Elek (min 74 Constantinescu)

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuţ (min 70 Ciucur), Cânu (min 46 Croitoru), Melinte, Şeroni (min 58 Oliva) – Enescu, Artean – Hăruţ, Vaşvari, Alex Munteanu – Mihai Roman

Marius Baciu regretă situația Timișoarei. ”Trebuie să câștigăm, pentru că jocul nostru nu a arătat rău la niciun meci, chiar dacă ne-am întrecut cu echipe mai slab cotate sau de prim-plan. Astăzi am avut și puțină șansa, pentru că puteau să ne și egaleze, dar mă bucur că am marcat și chiar mă bucur pentru Elek, pentru că avea nevoie de gol. Echipa avea nevoie de gol, să ne putem descătușa. E clar că frica de rezultat ne apasă. Eu cred în echipa noastră și cred că putem mult mai mult. Rezultatul primează pentru noi astăzi. Ne vom concentra în continuare, că avem foarte mult de muncă. Când am început munca, am lucrat foarte mult la organizarea jocului. Mai puteam primi gol. La fiecare meci am avut probleme și puteam marca la fiecare joc. Una peste alta, s-a echilibrat oarecum, iar dacă la alte jocuri am avut mai multe situații de a marca, astăzi am marcat din ce am avut. Am mai avut încă o situație două. Ne bucură rezultatul pentru că ne dorim foarte mult să stăm aproape de adversarii noștri. Altă motivație și altă dorință există de la zi la zi la jucătorii noștri. Noi avem 4 puncte, vom vedea la sfârșit. Ne ținem cu dinții de cei din fața noastră. Nu prea ne uităm la clasament că nu prea ne convine. Dar în acest play-out avem 4 puncte.Timișoara e o echipă bună, frumoasă. Pe mine Timișoara m-a dat în fotbalul mare. Eu junioratul l-am făcut la Poli Timișoara.Dacă nu aș fi angrenat la o echipă, aș fi suporterul Timișoarei. Îmi pare rău pentru Timișoara, e un oraș mare și ar putea fi în primele echipe din țară”, a precizat antrenorul lui Juventus la Digisport.

Leo Grozavu a spus că mai sunt multe meciuri și situația se poate remedia. ”Cu Voluntariul am luat gol la primul atac, ca și cu Iașul. Când nu luăm gol la primul atac, luăm gol în minutul 94. E dificil, sută la sută trebuie să ne revenim. Trebuie să luăm puncte, pentru că punctele vin foarte greu. Iar jucătorii simt un blocaj care sper să treacă. Va trebui să găsim soluții, dacă nu, vor trage toți de noi și vom fi ultima retrogradată. Atâta timp cât pierdem cu ultima clasată, e clar că nu e o situație foarte fericită. Nu mă pot mulțumi jucătorii atâta timp cât nu mă mulțumește jocul. Nu o să fac aprecieri individuale, pentru că nu e frumos. Avem foarte multe jocuri la dispoziție, trebuie să ne revenim. Sunt nemulțumit, dar asta nu înseamnă că trebuie să dăm în stânga și în dreapta. Sunt jucători cărora nu pot să le reproșez că nu au vrut. A doua repriză au alergat ,am dominat cap-coadă, am avut o grămadă de situații, dar ei au scos de pe linia porții. Nu știu cum a scos Drăghia acea fază. Am avut multe ocazii, și Ciucur la ultima fază. Dar trebuie să spargem ghinionul”, a declarat antrenorul Timișoarei la Digisport.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Infrangeri cu voluntari, chiajna si colentina (echipe de campionat satesc!)!
    Urmeaza infrangeri cu Gaz Metan si Sepsi….
    Pai, inseamna ca suntem mai slabi decat cei mai slabi….
    Pentru numarul infim de spectatori si telespectatori , pentru un joc mizerabil, chiar nu merita efortul financiar…. si e pacat de terfelirea numelui Timisoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.