Joma - JSport.roJSport.ro

A doua deplasare din noul sezon al ligii secunde aduce pentru ASU Politehnica meciul de suflet cu Rapid, club cu care galeria timișorenilor este înfrățit. Partida se va disputa în Regie, iar Cosmin Petruescu spune că jucătorii vor trata meciul altfel decât cel cu Daco-Getica. Săptămâna aceasta, la echipa a avut loc o plecare, o sosire, iar doi tineri au la cluburi de Liga 3.

Poli a plecat joi cu autocarul și va fi cazată la Snagov. Vineri, alb-violeții se vor antrena în comuna Corbeanca. Petruescu promite o schimbare la față a echipei sale. ”Un meci special pentru noi. Rapidul este o echipă foarte bună, care îmbină experiența unor jucători cu prezențe la nivelul primei ligi cu tinerețea unor jucători cu selecții la naționalele de juniori. În ciuda ultimelor rezultate, Rapidul rămâne o echipă bună și cred eu, una dintre principalele candidate la promovare sezonul acesta. Au făcut un meci foarte bun acasă cu cei de la Chiajna. Noi am demonstrat sezonul trecut că putem bate pe oricine, dar, la fel de adevărat este că orice meci poate fi și pierdut. Dar cu siguranță vom avea altă atitudine față de meciul trecut”, ne-a precizat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săptămâna aceasta, Sabin Lupu, mijlocaș de bandă venit vara aceasta la echipă, a decis să plece de la Poli. În vârstă de 26 de ani, Lupu a fost titular în două din cele trei partide jucate până acum, cu un total de 135 de minute, dar reclamă motive personale pentru decizie. ”Lupu nu ne-a solicitat transfer sportiv sau reziliere. Ne-a transmis că are niște probleme personale pe care vrea să și le rezolve. El momentan este acasă. Nu este vorba de probleme sportive. Noi l-am înțeles”, a precizat Petruescu despre plecarea lui Lupu.

În schimb, la capitolul jucători U20, a venit la ASU Călin Popescu, mijlocaș central. ”El este cu noi la antrenamente, a venit pregătit de la naționala de juniori, unde a și jucat în două meciuri. În iarnă, el nu a plecat pentru că nu a jucat, ci datorită înțelegerii din contract, în caz că avea o ofertă avantajoasă pentru el și pentru club. Și acum, împrumutul este unul foarte avantajos pentru noi, el și Sepsi (n.r. club de care aparține Călin Popescu)”, a precizat ”Conferențiarul”.

De asemenea, tinerii eligibili și ei U20 Vlad Bîte, mijlocaș central, și Dragoș Coroiu, fundaș stânga, au fost și ei împrumutați. Echipele sunt Ghiroda, respectiv Dumbrăvița. ”Am luat decizia pentru ca ei să joace, mai ales că Bîte, care este și născut în 2001, vine după un an în care a fost accidentat. Ei au înțeles situația și îi putem rechema oricând avem nevoie de ei, conform înțelegerilor”, a spus Petruescu despre acest aspect.

Meciul din Regie începe sâmbătă seara la ora 18 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.