Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara face mari eforturi pentru a face rost de bani, într-o perioadă în care datoriile mari din urmă presează clubul tot mai mult. Alb-violeții au reușit să convingă sponsori importanți, însă se poate spune că clubul râde cu un ochi și plânge cu celălalt, deoarece tranșa de drepturi TV livrată de LPF e deja pierdută definitiv!

ANAF-ul a blocat suma de aproximativ 700.000 de euro în contul datoriei clubului de aproape 2 milioane de euro. În aceste condiții, clubul timișorean a rămas de o datorie de 1 milion și ceva de euro la ANAF și cu patru luni de restanțe salariale. Jucătorii nu au mai primit bani din luna martie și au ca restanță și prima de 100.000 de euro pentru salvarea de la retrogradare. Deocamdată, clubul nu are soluții pentru salarii! Speranțele se leagă de autorități, care depind însă de datoria rămasă la ANAF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, s-au asigurat bani din sponsizări pentru cheltuielile curente, astfel încât, dacă Poli nu va primi bani de la autorități, să poată continua activitatea. Concret, printre sponsorii clubului se regăsesc companii precum Cotnari, Vox Technology, Casa Rusu, Iulius Mall, Perenna, Acibadem, Joma, Azur, Casa Auto Timișoara, Ducodan sau cel mai nou partener, Restaurantul Fusion, care va asigura cateringul pentru cei care au abonamente și bilete la loje, unde prețurile au crescut anul aceasta, dar și reduceri pentru jucători.

De asemenea, cei de la Poli se străduiesc să găsească bani pentru a plăti de acum încolo și impozitele la stat la zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.