Joma - JSport.roJSport.ro

După ce a retrogradat din Liga I, Poli Timișoara are o viață foarte grea din punct de vedere financiar. Datoriile prind clubul din urmă, și după ce jucători care au activat în alb-violet sezonul acesta au reclamat clubul bănățean la comisii, acum e rândul celor din sezonul trecut!

După ce a pierdut la comisii trei jucători pe care trebuie să-i plătească (Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu și Gabriel Vașvari), acum Poli a pierdut un nou litigiu la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. De data aceasta este vorba de Cristian Scutaru, jucător plecat de un an de la Poli cea care a fost în prima ligă. Fundașul are de luat prima pentru jucarea finalei Cupei Ligii și prima pentru menținerea în prima ligă, aferentă salvării din 2017. Aparent, suma ce o are de primit Scutaru nu e una tocmai de neglijat, iar clubul are termen să plătească într-un termen de 30 de zile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul are drept la Recurs. ”Pretenții financiare – Admite excepția lipsei calității de reprezentant al pârâtului a SC Maior, Ciucur & Asociații, prin avocat Paul F. Ciucur invocate de reclamant. Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata sumelor, reprezentând prima pentru calificarea în finala Cupei Ligii, sezonul 2016/2017 si pe cea cu titlul de primă pentru salvarea de la retrogradare sezonul 2016/2017. Obligă pârâtul la plata sumei de 455 lei, reprezentând taxa de procedură. Cu recurs în cinci zile de la comunicare. Pronunțată în sedința din 06.06.2018”, este decizia CNSL.

Primele pentru cele două obiective nu sunt datorate doar lui Scutaru. Acestea au fost plătite doar jucătorilor care după sezonul 2017-2018 au reziliat contractele cu clubul. Scutaru însă a plecat deoarece i s-a terminat contractul. Nici cei rămași nu și-au primit banii, pentru că primele, deși incluse în contract, nu erau obligatorii pentru licențiere. De altfel, în urmă cu câteva luni, Cătălin Straton a reclamat același lucru la comisii. Ionuț Popa a avut, ca primă pentru salvarea de la retrogradare, suma de 10.000 de euro, din informațiile noastre.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.