Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara rămâne fără tânărul Deian Sorescu, jucător cu care clubul s-a tot aflat în litigiu din vară. Din informațiile noastre, clubul nu a făcut la timp recurs după ce FRF i-a dat dreptate fotbalistului, astfel că mijlocașul devine liber de contract.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În toamnă, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a considerat că jucătorul nu avea contract valabil cu clubul, după ce clubul nu a înregistrat la timp documentul la FRF. Poli a făcut recurs, iar de acolo, comisia FRF a retrimis cazul spre rejudecare. Președintele Sorin Drăgoi a anunțat la vremea respectivă că clubul a câștigat litigiul. La fel de triumfalist cum a spus că 99,99%, vom primi cele 8 puncte la TAS”.

Socotelile lui Drăgoi nu s-au potriviti nici cu cele TAS, nici cu cele FRF, pentru că în 2 februarie, CNSL l-a dat din nou pe Sorescu liber de contract. Poli putea face recurs în termen de 5 zile de la trimiterea motivării deciziei. Sursele noastre spun că motivarea s-a trimis în 20 februarie, iar Poli nu a mai făcut recurs în termenul rpevăzut de regulament.

Așadar, Sorescu e liber. Până în prezent, fotbalistul s-a pregătit cu echipa a doua, fără să mai fie utilizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.