Joma - JSport.roJSport.ro

sorin.dragoiCerul a devenit un pic mai roz deasupra vestiarului alb-violet de la Poli Timișoara, după ce președintele Sorin Drăgoi a găsit un împrumut prin care să se evite depunctarea iminentă care amenința echipa. De asemenea, procesul pentru cele 8 puncte a primit termen chiar înainte de Revelion, iar Adrian Neaga a semnat câteva contracte cu juniori din propria pepinieră.

Un prieten al lui Drăgoi a creditat clubul cu 100.000 de euro. ”Am găsit finanțarea pentru plata lui Pedro Henrique. Un prieten bun, om de afaceri ne ajută să plătim prima tranșă. Din acest punct de vedere lucrurile sunt clare, am făcut un contract de creditare. Am vorbit cu jucătorii, vom achita în decembrie salariul pe septembrie, urmând ca în iarnă să mai achităm două salarii. Am trimis o adresă de la LPF, nu știm cât mai avem de luat din prima tranșă, dar mă îndoiesc că ajunge de un salariu. Am fost singura echipă care nu a primit toți banii de la ligă, și chiar și așa ne vom descurca”, a declarat președintele lui Poli, care a anunțat că procesul de la TAS pentru cele 8 puncte se va judeca în 28 decembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Neaga negociază în perioada aceasta cu juniorii, mai precis cu nouă dintre ei. ”Am semnat cu patru dintre cei nouă juniori, propuși pentru echipa mare. Urmează ca zilele viitoare să discutăm cu ceilalți cinci. Sorescu a fost reprimit la antrenamentele echipei mari de trei zile, mi-a promis impresarul lui că va veni să avem o discuție. Îmi pare rău de acest copil, dar e foarte influențat de impresaul său”, a spus Neaga. Cazul Sorescu continuă să se judece la comisii, fiind trimis la rejudecare la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

foto: debanat.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.