Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara are de luni doi străini în lot, deși primarul și chiar antrenorul Ionuț Popa au spus că vor miza doar pe români, pe lângă Pedro Henrique, jucător sub contract până în 2019. Brazilianul nu mai e singurul străin din lot, deoarece clubul a semnat cu croatul Leopold Novak.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Noul jucător este fundaș stânga și va împlini 26 de ani în luna decembrie. ultima dată, Novak a jucat în Bosnia-Herțegovina, la NK Vitez, unde conform transfermarkt.de, a prins deja cinci meciuri sezonul acesta. În primăvara lui 2015, Novak a jucat la FC Brașov, unde a fost coleg cu Alin Șeroni. În cariera sa mai trecut pe la echipa de juniori de la Hajduk Split, Zmaj Makarska (orașul său natal), NK Mosor, echipa de seniori a celor de la Hajduk, Hrv Dragovoljac, NK Lucho, Cibalia (toate din Croația), VV. Saint Truiden (Belgia), și NK Zagreb, tot în Croația.

Atacantul elvețian de origine albaneză Fabian Lokaj nu a fost păstrat la Poli. Novak a trecut luni cu bine vizita medicală. Ca un amănunt de culoare, părinții fundașului au o pensiune pe coasta Dalmației. Jucătorul a semnat până în iunie. Transfermakrt.de îl evaluează la 200.000 de euro, cu cea mai mare cotă, de 400.000, în martie 2012.

foto: faktor.ba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.