Joma - JSport.roJSport.ro

poliPoli Timișoara face în perioada aceasta două antrenamente pe zi, iar acum, Ionuț Popa are un nou jucător adus în probe. Este vorba de o ”ciorbă reîncălzită”, deoarece Fabian Lokaj a venit să încerce să îi mai convingă o dată pe alb-violeți!

Lokaj are dublă cetățenie, albaneză și elvețiană, are 20 de ani și joacă pe postul de atacant. Ca fotbalist, s-a format la Young Boys Berna, de unde a trecut la echipa de tineret a celor de la FC Thun, apoi la FK Koniz și în Slovenia, la FC Koper Jucătorul a fost adus în probe la Poli și în august, dar atunci, staff-ul a decis să nu îl păstreze. Fotbalistul a fost adus prin intermediul impresarului timișorean Cristea Opria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De ultima dată de când a fost în probe până acum, Lokaj nu și-a găsit echipă. Fotbalistul este cotat la 50.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de. Între timp, Poli a rămas fără atacantul Elek, plecat la Botoșani, iar jucătorul dorit de Ionuț Popa pe acest post nu a putut fi adus. De asemenea, Pedro Henrique are ruptură musculaăr și mai e indisponibil aproximativ două săptămâni. Rămâne de văzut dacă în acest context Lokaj va semna cu Poli sau nu.

foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.