Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara începe vineri meciurile din play-out cu o deplasare la FC Botoșani, care se va face cu avionul. Echipa se cazează la Iași, dar pe lângă faptul că alb-violeții nu au problemă drumului, lotul este decimat de accidentări. De asemenea, este interesant de văzut ce se va întâmpla la Botoșani, de unde antrenorul Leo Grozavu și-a dat demisia.

Artean e suspendat pentru acest meci, lui Doman i-a recidivat accidentarea, iar alte probleme au și Mailat, Poparadu, Drăghici, Scutaru și Șeroni, ultimii doi cu lovituri în mușchi. ”Începem un minicampionat. Ne-am dorit ca lotul restrâns să nu mai fie un impediment, dar șase sau șapte jucători nu vor putea evolua. Mâine plecăm la Botoșani, încercăm să obținem un rezultat cât mai bun, să acumulăm puncte în play-out. Botoșaniul ne-au cam dat cu terenul în cap, încercăm și noi să jucăm fotbal cu ei. Trebuie să facem între 15-20 de puncte ca să prindem locul de baraj”, a declarat antrenorul lui Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Leo Grozavu și-a dat demisia după ce l-a lovit pe Golofca. Ionuț Popa spune că nu se teme că moldovenii ar putea juca mai bine cu antrenor nou, ci că se teme de echipa sa. ”Toată lumea critică și își dă cu părerea despre gestul lui Leo. Eu am lucrat o perioadă cu el, era manager la Iași, e un tip temperamental, care vrea să facă totul bine. Când te supără un jucător, e normal să mai ai și reacții. Când jucătorii nu execută cam la fix, te mai dai și la ei. Nu trebuia să își dea demisia”, a mai adăugat Popa.

Cristi Bărbuț a spus că și un egal ar fi bun pentru Poli. ”E un meci greu, sper să vină prima victorie pe terenul celor de la Botoșani, să începem cu dreptul play-out-ul și să luăm punctele, asta e cel mai important. Nu avem un lot numeros, dar sper ca cei care vor intra vor da totul și vor ajuta echipa. Sperăm la locul de baraj, este posibil, echipele sunt de bătut, dar este foarte dificil. Nu știu dacă este neapărat un lucru bun (demisia lui Leo Grozavu). Sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte, dar ținând cont că este o deplasare grea, important e să nu pierdem”, a punctat fotbalistul.

Meciul de la Botoșani începe vineri la roa 20,30 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.