Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a fost somată de către Consiliul Județean Timiș, proprietarul Stadionul ”Dan Păltinișanu”, să-și plătească datoria mare acumulată din chirii neplătite. Alb-violeții ar urma să joace acasă cu Poli Iași luni, 20 februarie, iar locația nu mai poate fi schimbată, indiferent de ceea ce se va întâmpla!

Practic, echipele pot anunța că nu pot juca un meci pe stadionul unde evoluează de obicei cu minimum șapte zile înainte ca acel meci să aibă loc. ”Conform regulamentului, nu se mai poate modifica stadionul. La LPF nu a venit nicio adresă de la clubul Poli. Liga Profesionistă nu are atribuții în problema dintre club și CJT. Dar noi credem că meciul se va juca pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” și situația se va rezolva. Dacă nu se va putea disputa meciul, clubul timișorean va suferi sancțiunile de rigoare”, ne-a declarat Octavian Țopa, de la Departamentul de comunicare al LPF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Practic, din informațiile noastre, adresa trimisă de CJT la LPF a avut și un răspuns din partea forului fotbalistic. Datoria celor de al Poli e la 157.000 RON, însă fiind vorba de o instituție publică, se vor aplica și penalități! Sorin Drăgoi a declarat la Digi 24 Timișoara că s-au plătit trei facturi, însă cei informațiile noastre de la CJT spun altceva, că nu s-a plătit nimic. Miercuri, Drăgoi se va întâlni cu președintele CJT Călin Dobra.

O altă problema este că dacă datoria va crește, la un moment, CJT va merge în instanță, iar legea spune că o instituție nu mai poate avea nicio relație contractuală cu o entitate cu care se judecă, pe toată durata procesului. Așadar, dacă se deschide proces, Poli ar fi exclusă de pe ”Dan Păltinișanu”!

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.