Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a terminat seria de amicale, deoarece meciul de sâmbătă din Ungaria a fost anulat. Acest lucru i-a supărat pe cei de la Kisvarda, candidată la promovare din eșalonul secund maghiar, care au și postat un mesaj pe site-ul lor oficial.  Pe de altă parte, bănățenii se judecă la Recurs cu portarul Cătălin Straton.

Pe site-ul oficial al grupării maghiare s-a postat un mesaj semnat de directorul sportiv Attila Revesz, care le arată obrazul bănățenilor: ”Învățând din anii precedenți, am semnat un contract cu Timișoara, dar pentru ei acest lucru nu a fost sfânt și au anulat meciul. Am negociat de mai multe ori în această săptămână, crezând că vor ajunge la noi. Apoi, în ultimul minut, au anunțat că nu pot juca  meciul, sau că ar putea să apară cu echipa echipa a doua. Acest caz este o lecție pentru noi înșine, dar cred și pentru celelalte echipe„, se arată pe site-ul celor de la Kisvarda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe site-ul ungurilor e postat un contract ce pare a fi semnat de managerul Adrian Neaga. În amicale, Poli s-a impus cu 1-0 cu ACS Ghiroda, 4-0 cu Național Sebiș, a pierdut cu 3-0 cu Hermannstadt, pentru a se impune apoi cu 2-1 cu FK Vozdovac,locul 6 din Serbia, și 4-1 cu Ripensia. Alt meci de verificare nu va mai urma pentru alb-violeți. Nu am putut lua deocamdată o poziție a conducerii, deoarece președinteleRadu Birlică spune că va vorbi doar în conferințe le de presă.

De asemenea, la Comisia de Recurs, Poli se judecă pentru litigiul câștigat de Cătălin Straton. Portarul a reclamat neplata primelor de joc și a primei de obiectiv pentru salvarea de la retrogradare, toate aferente sezonului trecut. Portarul a întârziat în cantonament, dar informațiile sunt că va rămâne la echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.