Poli Timișoara începe războiul lung din play-out cu bătălia de la Voluntari. Antrenorul Leo Grozavu și jucătorii sunt conectați la maximum la importanța jocului și au încredere că nu se va mai repeta istoria de la primul meciu cu noul tehnician. De asemenea, Grozavu a vorbit despre arbitraj și nu vrea o delegare din zona Capitalei.

Echipa va zbura cu avionul la București. Cânu, Munteanu și Ciaccheri sunt deocamdată incerți. ”A fost o perioadă în care am încercat să ne cunoaștem mai bine. La finalul săptămânii începe play-out-ul. Este un alt campionat, sper să fim pregătiți din toate punctele de vedere, pentru ca sezonul viitor Timișoara să aibă în continuare echipă în prima ligă. Va fi o partidă dificilă din toate punctele de vedere, nu în ultimul rând pentru că la debutul meu am pierdut cu Voluntari. Mai mult decât am pierdut, am făcut cadou acea victorie, au fost foarte multe greșeli individuale. Va trebui să fim atenți, sper că am învățat ceva din acele greșeli și la meciul de duminică să fim mult mai abili și să încercăm să scoatem maximul din acel joc”, a declarat tehnicianul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Grozavu a spus că speră că CCA să nu delege arbitrii bucureșteni și a povestit că pe când era la Botoșani, Andrei Chivulete îi penaliza foarte ușor echipa la Voluntari. ”Din experiențele mele trecute. Am jucat de multe ori cu echipele din București și cele din Ilfov, care sunt ca și cum ar fi din București. Cred că am avut multe de suferit, sper să nu mai suferim. Va fi o luptă foarte strânsă în play-out, va conta fiecare detaliu. Arbitrajul sper să fie imparțial. Niciodată nu am făcut aprecieri nici înainte, nici după jocuri, dar mi-aș dori ca cei din CCA să fie mai atenți când se fac delegări. Sub nicio formă, nu ne dorim arbitri străini. Dar, sper exemplu, de fiecare dată jucam la Voluntari Chivulete mă penaliza imediat”, a mai spus tehnicianul.

Andrei Enescu spune că echipa lui Claudiu Niculescu este formată din mulți jucători cu experiență. ”Este un meci foarte greu, ne dorim să începem play-out-ul bine. Sperăm să obținem 3 puncte, dacă nu se poate, este bine și un punct. Este foarte important să începem playout-ul cât mai bine, să facem jocuri bune să nu avem emoții pe viitor. Ne-a prins bine perioada destul de greu, mai ales că am avut perioada asta de pauză. Am acumulat foarte mult în zilele acestea sperăm să fim în formă maximă duminică și să scoatem maximul din acest meci. Trebuie să fim atenți cam la toate capitolele deoarece orice moment de neatenție poate să ne coste. Este o echipă foarte experimentată, au jucători foarte experimentați. Noi trebuie să facem jocul nostru, să vedem unde am greșit în meciul trecut. Este mai dificil când ai două meciuri în deplasare, dar sperăm să trecem cu brio”, a precizat mijlocașul.

Meciul începe duminică la ora 18 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.