Joma - JSport.roJSport.ro

poli.timisoara.craiovaPoli Timișoara joacă cu Steaua în etapa a VIII-a din Liga I, iar antrenorul Ionuț Popa a lăudat foarte mult formația roș-albastră. Tehnicianul a precizat că de data aceasta îl interesează mai mult cum va juca echipa, nu rezultatul în sine, mai ales că sunt destule absențe în formația alb-violetă. De asemenea, Popa a spus că e convins că Poli își va recupera cele 8 puncte.

Vor lipsi la Poli Șeroni, suspendat, Cânu, Vădrariu, Vraciu, Sorescuu și Poparadu, în continuare accidentați. ”Este poate cel mai important eveniment al sezonului. Întâlnim cea mai bună echipă din România, o echipă care dacă își împarte lotul în două, o echipă ar lupta pentur locul 1 și alta pentru locul 2.  E o echipă care la fiecare joc parcă face un antrenament, nu știu dacă găsește vreun adversar. Steaua, este favorită ,noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, atât cât vom putea, cât ne permite valoarea. Sigur, la astfel de meciuri echipa nu așteaptă motivație din partea antrenorilor, parcă mai mult te întărești când joci cu asemenea echipe. Mi-ar face plăcere să mă întâlnesc cu Gigi Becali, nu ne-am mai văzut de câțiva ani. Cel mai mult aș vrea ca echipa să joace un fotbal bun, mă interesează mai mult decât rezultatul. Dar aștept o reacție din partea jucătorilor mei”, a declarat Ionuț Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Popa a vorbit elogios și din punct de vedere tactic despre Steaua. ”Atuurile Stelei sunt jocul de posesie, jocul rapid de posesie și nu în ultimul rând, execuțiile jucătorilor. Tamaș și Enache sunt jucători care de exemplu, pot hotârî soarta unui meci, ca să vorbesc doar de jucătorii din linia de fund, deoarece au execuții de atacanți. Dar cel mai important compartiment este linia de mijloc, unde transferul lui Boldrin a fost o mare reușită, este ceea ce lipsea Stelei. Eu zic că Steaua va folosi cel puțin șase jucători care vor juca deseară în Turcia”,  a mai spus antrenorul lui Poli.

Tehnicianul a dezvăluit că e convins că Poli va recupera depunctarea de 8 puncte la TAS. ”Noi trebuie să facem 10 puncte turul acesta. Procesul e ca și câștigat, dacă nu, va porni Al Treilea Război Mondial. Cred că soluția va apărea într-o săptămână sau două. Știu de la Dumnezeu”, a mai adăugat, în sitlul său caractecteristic, Popa.

Cristi Bărbuț speră la o victorie cu Steaua. ”Ne simțim foarte bine, suntem pregătiți pentru acest meci. Sperăm să facem un meci mare. Antrenorul ne-a spus că îl interesează să evoluăm foarte bine, să ne facem jocul, și mai puțin rezultatul, deoarece știm cu toții că Steaua este cea mai bună echipă din România. Este poate meciul campionatului mai ales pentru noi, fotbaliștii tineri, cred că ne dorim cu toții să jucăm bine, să marcăm contra Stelei. Anu trecut am reușit să batem cu 1-0, sperăm să repetăm acel joc. Eu personal mă aștept să fie stadionul plin, să fie multă lume, chiar dacă să o vadă pe Steaua”, a punctat Bărbuț.

Meciul începe duminică la ora 20 pe ”Dan Păltinișanu” și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.