Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara își alcătuiește zilele acestea lotul, deși nu are antrenor anunțat oficial și nici o dată stabilită pentru reunire. Dintr-un anunț făcut pe pagina clubului reiese că Marius Curileac a acceptat diminuarea contractului. De asemenea, tinerii împrumutați la alte echipe din județ revin.

Deși a retrogradat, Poli Timișoara mai are destui jucători sub contract. Vara trecută, spre exemplu, portarul Cătălin Straton și portarul Marius Curileac au prelungit pe două, respectiv trei sezoane. Ultimul s-a trezit zilele acestea cu contractul diminuat, deoarece clubul a postat că a semnat o înțelegere adaptată la noile condiții financiare ale clubului. Termenul este tot anul 2020. Ce nu anunță clubul este că Marius Curileac este unul dintre fotbaliștii sub sechestru ANAF, conform unei declarații date de fosutl președinte Sorin Drăgoi pentru Pressalert. Așadar, conform legilor, Curileac nu putea pleca de la club liber de contract. Într-o situație similară e și Doman, împrumutat la Dunărea Călărași primăvara aceasta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, alb-violeții au semnat contracte cu doi jucători sub 16 ani: Sergiu Românu și Flavius Toboșaru. Rezultatele echipelor de juniori ale clubului sunt însă în cădere liberă la toate categoriile de vârstă, așadar, e greu de crezut că cei doi se vor impune ca titulari. În schimb, clubul readuce jucătorii împrumutați de la ASU Poli, Ripensia, Reșița, Lugoj, Ghiroda sau Giarmata: Radu Motreanu, Denis Golda, Mario Contra, Cristian Podină,  Harald Fridrich, Narcis Popan, David Pop, Damir Totic și Sinișa Sporin, toți eligibili U21.

Cât despre antrenorul, clubul a dat un anunț că nu dorește să se pripească.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.