Joma - JSport.roJSport.ro

Peste o săptămână, Poli Timișoara va relua activitatea sportivă sub comanda lui Ionel Ganea. Lotul este în faza de completare, cu prelungiri de contracte, dar și despărțiri. De asemenea, se semnează contracte de sponsorizare.

Clubul i-a micșorat contractul lui Marius Curileac, iar cu Bogdan Străuț și Mădălin Smaranda s-au semnat prelungiri pe un sezon. De asemenea, vor juca la Poli și tineri U21. Atacantul Cristian Pădurariu, care a jucat sezonul trecut la Lugoj, în Liga a III-a, a semnat o înțelegere pe trei ani. Pe lângă el, clubul mai are jucători U21 precum Radu Motreanu, Denis Haruț, Mario Contra, David Filip, Daniel Filip, Harald Fridrich, Cristian Podină, Narcis Popan, Denis Golda, David Pop, Damir Totic sau Sinișa Sporin. De asemenea, revine de la împrumutul de la Ripensia și Cristian Bocșan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, vor fi, bineînțeles și despărțiri, și nu doar de fotbaliștii aflați sub contract. Din informațiile noastre, Cătălin Straton, Alin Șeroni sunt doriți de Dan Alexa la Dunărea Călărași. Cei doi au memorii depuse, dar Șeroni a renunțat între timp la acțiunea la comisii. Fundașul s-ar fi înțeles cu Poli să renunțe la banii restanți și astfel,a devenit liber de contract. Nu va fi însă și cazul lui Straton, care nu va renunța la bani. Sunt șanse să plece și Octavian Drăghici. Clubul i-a propus un contract redus, ca și lui Curileac, dar atacantul nu a acceptat. Drăghici mai are angajament cu Poli pentru sezonul viitor.

În ceea ce privește situația financiară, din informațiile noastre, Vox Technology Park va da clubului sezonul acesta 250.000 de euro. De asemenea, pe lângă vechii sponsori, echipei se va alătura și fabrica de detergenți Dalli, iar cu celelalte firme de pe echipament, precum Casa Rusu, Azur și Winner, se poartă negocieri.  Deocamdată,cu ANAF situația e mai relaxată temporar, deoarece clubul are o altă reeșalonare de 10.000 de euro doar pentru șase luni, de la suma inițială de 50.000 de euro lunar.

O altă sursă de venit a clubului mai e închirierea instalației publicitare cu leduri de pe marginea terenului. Instalația a fost cumpărată dintr-o sponsorizare pe vremea când președinte era Florențiu Staicu și clubul avea finanțare de la autorități.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.