Joma - JSport.roJSport.ro

stadion-dan-paltinisanu-4Din vara aceasta, Consiliul Județean Timiș a (re)pus în aplicare o hotărâre mai veche, activă pe perioada cât exista Poli a lui Marian Iancu, ca echipele ce evoluează pe ”Dan Păltinișanu” să plătească chirie pentru meciuri. Dintre toate cluburile care au jucat pe ”Marele Oval”, doar Poli Timișoara nu a plătit deocamdată niciun leu, după cum spune președintele CJT Sorin Grindeanu!

CJT a permis ca Poli Timișoara să joace patru ani gratis în baza faptului că e membru asociat al ONG-ului, iar la schimbarea situației s-a ajuns tot în urma deciziei Curții de conturi, de a declara finanțarea ilegală. Pe vremea cât echipa autorităților a jucat gratis, la fel s-a procedat și cu echipa de rugby, care are și ea CJT ca membru asociat, iar de gratuitate a beneficiat și ASU Poli. Ripensia Timișoara a plătit însă chirie. Din această vară, toată lumea a trebuit să plătească, inițial o sumă mai mare, redusă acum la 5000 de lei pentru meci fără nocturnă și 6000 de lei pentru meci cu nocturna aprinsă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au plătit până acum ASU Poli, Timișoara Saracens, dar și Nuova Mama Mia Becicherecul Mic. La conferința de presă susținută de Sorin Drăgoi luni, unii jurnaliști au întrebat dacă este posibil ca echipei să nu i se mai permită să se antreneze pe stadion, unde ocupă vestiarele, ci doar să joace meciurile, pentru care se face de fiecare dată un contract de închiriere. Drăgoi s-a arătat destul de îngrijorat de această perspectivă și se pare că are și de ce. Poli are astfel de contracte semnate încă din luna august, iar termenul de plată e de 30 de zile, termen depășit de alb-violeți.

Sorin Grindeanu a comentat situația. ”Cu domnul Sorin Drăgoi nu am mai discutat de o lună și jumătate. Față de celelalte echipe, acum au închiriat inclusiv cei de la Becicherec pentru un meci de Cupa României, cei de la Poli sunt singurii care nu au plătit niciun leu, cu toate că sumele sunt modice. Eu nu sunt Grindeanu SRL, sunt niște reguli care trebuie respectate. Nu îmi doresc să se ajungă în această situație (întrebat dacă e posibil ca Poli să nu mai aibă acces la stadion)”, ne-a declarat președintele CJT.

foto: tion.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.