Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara joacă marți cu CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei România, singura competiție care le permite alb-violeților să viseze la Europa. Timișorenii se plâng mult de programul foarte aglomerat care urmează în campionat,dar nu se vor da la o parte din fața echipei lui Vasile Miriuță.

Vor lipsi sigur Artean, suspendat, dar și Doman. De asemenea, Bocșan e incert. Ionuț Popa a vorbit de dificultățile de program.  ”Este un meci care ne încurcă programul, să zic așa. După acest meci în șapte zile vom avea trei jocuri de campionat. Sunt încurcat și eu, nici nu știu cum să ne putem asuma răspunderea pentru o perioadă în care să pot obține rezultate. Nu îi înțeleg pe cei care fac programarea, poate e intenționat. De marți până marți jucăm trei jocuri, dintre care două în deplasare. Mi se pare anormal. Jocul are caracteristicile lui, întâlnim o echipă bună, care probabil se va bate și la titlu. Din păcate, avem jucători suspendați, deși sunt mai puțin meciuri, Artean. Bocșan are probleme, ne îngrijorează absența lui Doman, nu s-a întors din Turcia”, a punctat Ionuț Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși săptămâna trecută, antrenorul a spus că ar vrea să bage juniorii, prestația în scădere a echipei a doua a făcut ca ideea să pice categoric. ”Și noi suntem interesați de joc și chiar de rezultat. Să nu credeți că vin portarii și fundașii de la juniori. 90% vor fi jucătorii titulari la jocul de mâine, deși programul este greu și încărcat. Echipa trebuie să joace și să încerce să meargă mai departe. Cei care intră în teren trebuie să facă dovada acestui lucru (n.r. șansa de a juca în cupele europene)”, a mai spus Popa.

Octavian Drăghici, fost jucător la rivala ”U”, a punctat că CFR nu a bătut-o pe Poli în campionat. ”Întâlnim o echipă importantă a campionatului, care joacă în play-off. Părerea e că se pot bate și la titlu. E un meci important pentru noi, obiectivul este să câștigăm. Ei joacă mai bine în deplasare, dar în campionat a jucat de două ori și nu ne-au bătut. Asta a fost campionat, în Cupă se poate întâmpla orice, e competiția surprizelor. Pot să zic că e un meci aparte pentru mine, am jucat la U. Aș vrea să câștigăm și pentru galeria de la U. Noi mergem pe trei fronturi, cel mai important e campionatul, jucăm finala Cupei Ligii. Vrem să obține maximul de la meciul de mâine, dacă se poate, o calificare”, a declarat atacantul lui Poli.

Meciul începe marți de la ora 20,30 și e televizat de Digisport și Dolcesport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.