Ionuț Popa are motive de îngrijorare pentru meciul cu FC Botoșani. Tehnicianul se confruntă din nou cu probleme de lot, pe fondul suspendărilor și a accidentărilor. Alexandru Țigănașu a fost pierdut pentru tot sezonul regulat, după ruptura de ligamente suferită.

Fundașul stânga s-a operat în Turcia, la Acibadem. Doctorii estimează o perioadă de pauză de șase luni, deci, în cel mai bun caz, Țigănașu poate reveni în luna mai. Partea proastă e că după ce Ștefănel Colvaschi s-a dus să joace la Horezu în Liga a IV-a, echipa nu mai are un fundaș stânga de meserie experimentat. Soluțiile ar fi Alin Șeroni, mutat acolo la nevoie, Cristi Melinte, jucător polivalent pentru defensivă, Alex Ciucur, deși se vede că nu e postul lui în apărare, sau juniorul Cristian Podină.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pentru meciul cu Botoșani punctual, vor fi suspendați alți doi jucători. Este vorba de Gabriel Vașvari, ajuns la partu cartonașe galbene, și Miguel Bianconi, ajuns și el în aceeași situație. La mijloc, poate are soluțiile Artean și Soljic. În atac, oricum după ce brazilianul Miguel nu a dat randamentul scontat, Popa sigur ar fi mizat pe Abraw. Problema rămâne pentru o schimbare post pe post, care în acest caz, nu se va putea face.

Partida cu FC Botoșani e vineri, de la ora 18. Poli nu a jucat niciun meci de verificare în pauză, doar un meci-școală, deoarece nu au găsit un adversar disponibil, unul care să nu mai fie de Liga a VI-a sau a V-a.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.