Joma - JSport.roJSport.ro

poli timisoara szeged 2011 (28)Poli Timișoara face antrenamente în continuare fără să știe în ce eșalon va juca. Clubul alb-violet are trei jucători la antrenamente care așteaptă revenirea în Liga I pentru a semna cu echipa antrenată de Ionuț Popa: Claudiu Belu, Bogdan Străuț și Iulian Roșu.

Claudiu Belu așteaptă un transfer în Italia, iar dacă mutarea va cădea și Poli va juca în Liga I, jucătorul rămâne la Timișoara. De asemenea, vor mai semna și Bogdan Străuț și Iulian Roșu. ”Belu așteaptă până luni un răspuns din Italia. Toți trei vor semna pentru varianta că vom juca în Liga I. Probabil vor fi contracte pe doi ani, pentru că Belu și Roșu mai ales sunt jucători tineri”, ne-a declarat președintele Ioan Miculaș. De asemenea, indiferent de liga în care va juca Poli, în lot vor fi păstrați atât portarul Cătălin Straton, cât și Vasile Curileac, pe lângă Mădălin Smaranda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Belu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vara aceasta a negociat cu Dinamo, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Pe transfermarkt,de, fundașul dreapta e cotat la 500.000 de euro. De asemenea, pe același post ar veni Bogdan Străuț, impresariat acum de Cristi Opria și trecut ultima dată pe la FCM Baia Mare. La 30 de ani, Străuț e cotat la 300.000 de euro pe același site și vara aceasta s-a antrenat cu ASU Poli, dar nu a semnat din cauza salariului mic propus de echipa de Liga a II-a.

Iulian Roșu are 22 de ani, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și are cota de 150.000 de pe transfermarkt.de. Format la Steaua București, fotbalistul a mai trecut pe la FC Clinceni, Rapid și Astra. Cu amicalul de sâmbătă anulat din cauza ploilor abundente, Poli va juca luni de la ora 17 ora României la Szeged 2011.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.