Joma - JSport.roJSport.ro

PoliPandurii6-816x459Poli Timișoara are în continuare o viață grea din punct de vedere financiar. Președintele Sorin Drăgoi a spus că săptămâna aceasta jucătorii vor primi încă un salariu, dar a recunoscut că deocamdată, nu s-au găsit soluții pentru plata banilor pentru Pedro Henrique, ci doar pentru o parte din chiria pentru Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Concret, dacă nu se găsesc 100.000 de euro, jumătate din transferul brazilianului, Poli va fi depunctată cu 3 puncte după 30 noiembrie, iar peste alte trei poate pierde încă 6 puncte! ”Rămâne presiunea cu plata pentru Pedro Henrique. Dacă nu găsim 100.000 de euro până în data de 30 noiembrie, vom fi depunctați cu 3 puncte, iar peste alte trei luni, dacă nu plătim, cu alte 6 puncte. La stadion am plătit una sau două facturi”, a explicat președintele Sorin Drăgoi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli a vândut doar 2800 de bilete la meciul cu Dinamo, conform declarației președintelui Sorin Drăgoi, așadar, nu a încasat o sumă fantastică de bani. Salariile aferente lunii august se vor plăti din bani ce vor veni de la LPF, aferenți primei tranșe din drepturile TV, pe care alb-violeții o primesc pe bucăți, deoarece liga se temea că timișorenii se vor retrage din competiție. Totuși, Sorin Drăgoi e optimist, în baza problemelor mari de la celelalte echipe. ”La Târgu-Mureș și-au depus jucătorii memorii, au 9 nouă luni de neplată, la Iași, Pandurii, Chiajna”, a mai spus Drăgoi.

Timișorenii rămân cu 0 puncte în clasament și așteaptă 8 în urma unui proces la TAS, pentru care încă nu s-a stabilit termen de judecată.

foto: tion.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.