Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara primește sâmbătă vizita celor de la CFR Cluj, formație care domină autoritar acest start de sezon în Liga I. Transferurile dorite de Ionuț Popa întârzie să apară, iar situația lui Mailat rămâne în continuare destul de delicată. Chiar și așa, tehnicianul și Andrei Artean nu se tem de un arbitraj potrivnic și speră să facă un meci bun în fața unui public numeros.

Vașvari este suspendat, accidentarea lui Doman persistă, iar Haruț s-a accidentat și el. ”Întâlnim o echipă care după părerea mea e cea mai în formă la ora actuală, alcătuită, în forță, cu jucători buni, un antrenor foarte bun, care greu va fi învinsă dacă va juca în continuare ca până acum. Avem un moral bun, jucătorii își doresc să facă o partidă bună. Toți le dorim să facem un spectacol bun și să ne luptăm cu cei mai buni de la ora actuală, să-i mulțumim pe cei care suntem siguri că vor veni în număr mare la stadion. Cu arbitri e o problemă continuă, caragialistică deja. Indiferent de arbitraje, CFR este echipa cea mai bună la ora actuală. Sunt performeri, au venit de astăzi la Timișoara, să vadă terenul de antrenament. Oamenii lor de bază sunt Culio, Coman și Deac. Probabil voi schimba așezarea în linia a doua și voi încerca să perfecționez cât mai bine momentul fix de joc”, a declarat Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a spus că Bîrnoi va fi titular, mai ales că Mailat are în continuare memoriu. Comisia a amânat speța pentru săptămâna viitoare, momentan. Despre transferuri, Popa nu e foarte optimist. ”De când cu acest memoriu, randamentul lui este pus sub semnul întrebării. Nu mai este atât de concentrat, îl văd eu, nu îl mai simt așa ambiționat. Din păcate pentru el, lucrurile nu cred că merg pe linia bună. Am încercat să-i explic, dar se pare că influența meanu este atât de puternică. Titular va fi Bîrnoi. Cred că până la urmă, trebuie să fac un jucător din ce am. Alegi, alegi, până la urmă culegi. Jucătorii de valoare s-au cam răspândit, ce poate pica acum pe ultima sută de metri, e o loterie. Mă gândesc că aduc pe unul și îmi pun pe toată lumea în cap”, a mai spus tehnicianul.

Andrei Artean spune că valoare și rezultatele CFR-ului sunt o motivație suplimentară pentru Poli. ”Ne așteaptă un meci foarte greu după părerea mea. E cea mai bună echipă din campionat, cu jucători cu mare experiență, care au câștigat trofee în trecut, au un antrenor care știe să câștige campionate. Cred că ne vom mobiliza, când joci cu cei mai buni, vrei să demonstrezi. Eu sunt de părere că nu ne-au dezavantajat arbitrajele până acum. Este foarte important să îți câștigi meciurile, îți dau o stare bună. Trebuie să acumulăm puncte, cred că s-a schimbat situația. Nu mai e ca anul trecut, să jucăm la retrogradare”, a spus Artean.

Meciul dintre Poli și CFR Cluj începe sâmbătă la ora 18,30și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

foto: Constantin Duma, Agerpres

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.