Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara începe vineri meciurile oficiale cu o deplasare la Ploiești, pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Înainte de meci, clubul i-a legitimat pe Enescu, Zaluschi, Popovici, Akaki și Kayondo. Rata din drepturile TV le-a permis celor din club să mai achite din datorii, iar acum jucătorii au doar o lună de restanțe salariale.

Pe OZN Arena Poli a avut mereu ghinion, iar acum Popa speră ca acest lucru să se schimbe. ”Dacă echipa joacă la 70-80-90% din ce cer eu, echipa adversă puțin mă interesează. Dar bineînțeles că vom ține cont și de acest aspect. Ei au adus mulți jucători străini, mizează mult pe partea a treia a campionatului, când un meci câștigat te poate duce mult în sus. Au antrenor bun, jucători buni. Sper ca la jocul de la Ploiești, unde până acum am avut ghinion, să ne aducă posibilitatea să ne bucurăm mai mult”, a a declarat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii sunt optimiști. ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la Poli Timișoara, vreau să le mulțumesc președintelui și antrenorului că m-au dorit. Sper să avem un parcurs cât mai bun și să ne îndeplinim obiectivul. Pe plan personal îmi doresc să ajut echipa cât mai mult”, a declarat Andrei Enescu. ”Sunt foarte bucuros că am revenit la echipă, le mulțumesc antrenorului și conducerii pentru încrederea oferită. Îmi doresc o parte a doua a campionatului cel puțin la fel de bună ca anul trecut”, a spus Alex Popovici.

Pentru Zaluschi e prima șansă în Liga I. ”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Poli, având în vedere că vin din Liga a II-a. Sper să-mi fac treaba cât mai bine, mulțumesc președintelui și antrenorului că mi-au dat șansa să joc în Liga I”, a spus Zaluschi. ”Sunt fericiti că am ajuns la echipă, Timișoara e o echipă bună din punctul meu de vedere și sper să pot ajuta echipa”, a declarat Akaki. ”Mă bucur că am ajuns la acest club minunat. Sper să ducem echipa pe un loc bun”, a punctat Kayondo.

Conducerea a plătit salariile pentru septembrie, octombrie și noiembrie. ”Am plătit toți banii către Cristea Opria. La fotbaliști am plătit până în decembrie, deci suntem aproape pe zero cu datoriile, vom achita în perioada următoare și salariul pe luna decembrie. Cu ANAF suntem la zi. În proporție de 70% am plătit datoriile către cei care au creditat clubul. Cu cât terminăm mai sus în clasamament, va fi mai bine, pentru că vom avea mai mulți bani”, a declarat președintele Radu Birlică.

Meciul de la Ploiești cu Sepsi începe vineri la ora 18 li e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.