Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara se reunește joi, printre cel mai repede din prima ligă. Echipa va fi de luni într-un cantonament intern, la Poiana Brașov, iar pentru perioada de pregătire, Ionuț Popa dorește șase meciuri amicale, pentru care deocamdată sunt bătuți în cuie trei adversari.

Joi și vineri, lotul va efectua vizita medicală, iar joi, la ora 15, va avea loc primul antrenament, la stadion. Ședințe de pregătire vor fi și vineri și sâmbătă, iar duminică, echipa are liber. De luni până în 18 ianuarie inclusiv, echipa va fi în cantonament la Poiana Brașov, iar apoi, jucătorii vor începe amicalele. De notat că Poli se reunește cel mai devreme din Liga I, deodată cu Sepsi și Juventus București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, Popa ar dori meciuri de verificare în 20 și 23 ianuarie, pentru care în momentul de față nu sunt confirmați adversari. în 24 ianuarie, alb-violeții merg în Serbia, la FK Vozdovac, locul 6 din Serbia. În 25, alb-violeții ar avea amical cu Ripensia, acasă, iar pentru 27, se caută un adversar din Ungaria. Ultimul meci de verificare va fi în 30 ianuarie, la divizionara terță Național Sebiș.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.