Joma - JSport.roJSport.ro

stadionPoli Timișoara a anunțat că de marți, 2 august, vor fi puse în vânzare biletele și abonamentele pentru Liga I. Clubul oferă reduceri bune la abonamente pentru persoanele cu handicap, elevi, studenți și pensionari. Abonații vor intra gratuit la meciurile de Cupa României și Cupa Ligii. 

Un abonament la Peluza Sud va costa 100 de lei la preț întreg și 50 de ei pentu pensionari. La Tribuna II, prețul întreg e 150 de lei, 75 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru elevi și studenți. La Tribuna I, abonamentul la preț întreg e tot 150 de lei, cu 75 pentru pensionari și 10 lei pentru persoanele cu handicap. Tribuna 0 are abonamente la preț întreg de 250 de lei, cu 125 prețul pentru pensionari. Abonamentele la lojă sunt 500 de lei, iar cele la VIP, 600 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru bilete, clubul a păstrat aceleași prețuri: 10 lei le peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Fanii își pot cumpăra bilete pentru meciul cu Pandurii și abonamente de la stadion, de al biroul de ticketing.

Meciul cu Pandurii se joacă duminică, de la ora 21.

foto: eyeinthesky.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.