Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara începe vineri ”returul” din play-out cu un joc acasă cu FC Voluntari, formație antrenată acum de Adrian Mutu. Cel care este prieten din copilărie cu antrenorul alb-violeților, Adrian Neaga, este suspendat însă pentru acest meci, la fel cum la bănățeni este suspendat Gabriel Vașvari.

Neaga spune că atmosfera e mai bună după victoria cu Chiajna. ”Suntem în fața unui meci la fel dificil ca și celelalte. Sperăm într-o victorie cu Voluntari, avem un moral bun și sperăm într-o nouă victorie. Suntem conștienți de importanța acestui meci pentru că fiecare meci din cele rămase are o importanță aparte. Sper să reușeșc să-i aduc pe băieți în formă la acest meci. Atmosferă e relaxată, s-au antrenat foarte bine băieții și sper să vorbim de un succes. Voluntariul este o echipă bună, dar au ca și noi și plusuri și minusuri. E important ca noi să câștigăm punctele puse în joc. Deocamdată suntem la mâna noastră. Dacă noi vom câștiga, Timișoara va rămâne în prima ligă”, a declarat antrenorul lui Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Neaga îl cunoaște pe Mutu din Pitești de când erau mici și ”Briliantul” îi este și naș. Totuși, Neaga spune că acest lucru nu va conta la meciul de vineri. ”Suntem prieteni de la vârsta de 8 ani. E și nașul de cununie al copilului, e normal să avem o relație bună. Normal că îl aștept, dar vom fi adversari 90 de minute”, a spus Neaga, într-un comentariu tipic pentru fotbalul românesc, unul plin de nași și de fini.

Alexandru Munteanu spune că alb-violeții își doresc o revanșă cu FC Volutntari după ultimele inusccese. ”Ne așteaptă o partidă dificilă, tot ce pot spune e că e o partidă foarte importantă. Este o luptă în patru și oricine reușește să lege două-trei victorii se îndepărtează de zona retrogradării. Îi cunoaștem pe cei de la Voluntari. Noi avem orgoliul rănit , deoarece cum am pierdut în meciurile cu ei. Cu atât mai mult cu cât am pierdut în minutul 90. Ne dorim să dăm totul pe teren, să nu se mai repete meciurile pe care le-am făcut în trecut cu ei. Ne dorim să îi facem pe suporteri fericiți. Ne dorim o victorie deoarece cred că niciun alt rezultat nu cred că ne-ar avantaja în lupta pentru evitarea retrogradării”, a precizat Munteanu.

Meciul începe vineri la ora 18 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.