Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a bifat o premieră insolită în meciul de Cupa României pierdut cu 1-0 cu Astra. Patronul George Sîngeorzan a intrat în teren, după ce fusese legitimat chiar la începutul sezonului. Chiar și așa, situația rămâne complicată la echipa bănățeană, iar Cosmin Stan spune că se așteaptă și acum la demitere. ”Astralii” au scuzat absența lui Șumudică în baza unor probleme cu inima.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Plecat din Sânnicolau Mare în SUA, George Sîngeorzan joacă peste Ocean la Portland United, într-un cmapionat amator. Investitorul vrea să facă un schimb de juniori între Mama Mia și SUA, pe termen mediu. Patronul s-a legitimat de la început de sezon, iar acum a venit special pentru jocul de Cupă, unde a jucat 10 minute. ”Așa cum ne așteptăm, a fost un meci destul de greu, chiar dacă nu am întâlnit cea mai bună formație pe care puteau să o alinieze. S-a simțit încărcătura psihică la jucătorii tineri. Pe final, cred că am făcut o figură frumoasă, am reușit să ajungmem în această fază a șaisprezecimile Cupei României, am ieșit destul de onorabil. Dezamăgirea mea este vizavi de prestația unor jucători, de la care mă așteptam la mai mult. Am vrut să iu alături de băieți, pentru că în State sunt încă jucător activ la o ligă de amatori. Chiar m-am pregătit intens să pot să fiu alături de jucători 10-15 minute. Dacă rezultatul era altul, poate jucam mai mult. Dar nu asta e important, ci moral am vrut să-mi fac apariția între ei. Am venit special pentru acest meci, să îi asigur pe băieți că au toate condițiile”, a declarat George Sîngeorzan. Iarna trecută, sânmicloșanul a negociat și cu ACS Poli, dar mutarea nu s-a concretizat din motive pe care părțile nu doresc să le facă publice.

Cosmin Stan a spus vă el l-a trimis pe Sîngeorzan în teren, dar a admis că se așteaptă oricând să fie înlocuit, deoarece relațiile cu cei din conducere sunt încordate. ”Rămânem cu regretul acesta, că puteam intra în prelungiri. Pentru mine e al doilea an consecutiv când mi se întâmpă același lucru. Anul trecut cu Ripensia, la 1-0 cu Viitorul, am dat bară. Astăzi în minutul 91, ratare monumentală, singur cu portarul, mai greu să ratezi din poziția aceea. Suntem echipă de Liga a III-a, execuțiile jucătorilor noștri nu sunt așa cum ar trebui să fie ca la o echipă de nivelul Diviziei A. În momentul în care intri în vestiar și îl vezi pe băiatul care a ratat plângând, îți dai seama că nu are rost să îi spui prea mult. Sper să se mai întâlnească cu așa ocazii într-un meci așa important ca cel de astăzi. Patronul nu s-a băgat în echipă, l-am băgat eu în echipă. Mi s-a părut decent din partea mea să intre. I-am dat bucuria aceasta pentru că e singurul om care investește în această echipă, ar mai fi persoane secundare care ne ajută, dar e singurul care suportă cheltuieli pentru Liga a III-a. Reușesc să mă concentrez și depășesc aceste momente, pentru că îmi place foarte mult fotbalul, trăiesc pentru fotbal. Încerc zi de zi să mă concentrez pe ce am de făcut și să nu plec urechea la lucrurile anormale care se întâmplă”, a spus tehnicianul de la Mama Mia.

Junior Ponce, unul dintre cei doi americani din echipă, a spus că jocul a fost echilibrat și că nu e dezamăgit că nu au fost nici măcar 200 de spectatori. ”Chiar și cu echipa a doua, au avut mai multă experiență. Am fost aproape să-i egalăm, dar nu destul. Am ratat câteva ocazii. A fost un meci echilibrat, experiența a făcut diferența. Domnul Sîngeorzan m-a văzut jucând în California, și el m-a adus. Am venit să ajut echipa, îl cunoaștem și pe Jairo. Îl știu de trei an pe Sîngeorzan, am jucat cu el. Nu m-am așteptat azi să vină multă lume la meci, pentru că suntem o echipă de Liga a III-a”, a punctat jucătorul.

Cristian Petre, secundul Astrei, a spus că Șumudică nu a venit la Timișoara deoarece nu are voie să se enerveze. ”Ne așteptam la un meci dificil, ținând cont că am aliniat o echipă cu multe rezerve și mulți copii de la echipa a doua, fără mare experiență. Știam că va fi un meci greu, tipic pentru această competiție, dacă îi dai moral echipei adverse, poate reveni. Pe final ar fi putut egala și să ducă meciul în prelungiri. E important că am reușit să câștigăm, am fi putut să ne desprindem mult mai devreme, cu câteva ocazii ale lui Florea. Este o echipă bună de Divizia C. Jucătorii destul de buni, au anumite limite din punct de vedere tehnic. În prima repriză nu ne-au pus probleme, dar în repriza a doua au avut câteva ocazii. Nu a fost vorba de nicio relaxare, pentru că sunt mulți copii de la echipa a doua care au prins prima dată un meci televizat. Domnul Șumudică are probleme cu inima, nu are voie să aibă anumite stări emoționale”, a comentat antrenorul învingătoarei.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.