Joma - JSport.roJSport.ro

Chiar înainte să înceapă returul, Ripensia Timișoara a primit o veste excelentă. Roș-galbenii au primit prima telegramă de convocare la FRF, pentru numele tânărului Denis Golda.

Atacantul ce a împlinit recent 20 de ani a fost convocat la reprezentativa U21. Pentru Ripensia, e cu atât mai important cu cât e vorba de naționala de tineret, preluată recent de Daniel Isăilă. Tricolorii vor pleca în cantonament în perioada 21-28 martie, la Marbella, în Spania. În 24, va avea loc un amical cu Rusia, iar în 27 martie, cu Danemarca. În iunie, naționala U21 începe campania de calificare la Euro 2019, programat în Italia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă tricolorii se vor califica la European, Golda va putea juca, deoarece punctul de reper e vârsta la începutl campaniei de calificare. Denis Golda e format la Poli Timișoara, de unde a fost împrumutat la Ripensia, care avea nevoie de jucători U21, și pentru care 2 goluri în meciurile oficiale. În Liga a III-a, se cer minimum trei tineri în permanență în teren. Vineri, Ripensia începe returul pe terenul liderului Național Sebiș.

foto: facebook.com/RipensiaTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.