Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia mută deocamdată ”timid” pe piața transferurilor, deși echipa se va reuni peste o săptămână. Timișorenii l-au readus pe Denis Golda la club, după ce atacantul a fost la roș-galbeni în sezonul 2017-2018, și este, deocamdată, singurul transfer oficial.

Golda este născut în 1997 și este format la ACS Poli, club la care a jucat în ultimul sezon, iar cu ripensiștii a semnat pe doi ani. În 30 de meciuri, Golda a fost titular în 17 și a marcat 5 goluri. Președintele Mihu spune că clubul mai caută tineri, dar nu mai are în vedere niciun jucător de la ACS Poli, cu care Denis Golda și-a terminat contractul. ”Nu mai luăm alţi jucători de la ei, pentru că nu este clară situaţia lor. Aceasta e strategia, să luăm jucători tineri. Mai întâi din Timişoara, apoi din împrejurimi. În primul rând români, pentru că ei sunt şi eligibili”, ne-a precizat președintele.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vara aceasta, deocamdată, Ripensia s-a despărțit oficial de Marian Anghelina și de Horațiu Moldovan, ultimul fiind împrumutat. Mihu spune că Ripensia l-ar dori înapoi pe Mediop, care e jucătorul Dunării Călărași. ”El nu mai este jucătorul nostru, ci al Dunării Călăraşi. Va fi accidentat tot turul. Să vedem ce se va întâmpla cu Călăraşi şi apoi vedem”, a explicat președintele. Deocamdată, călărășenii, retrogradați în liga secundă, nu au antrenor, după plecarea lui Dan Alexa.

Neoficial, Ripensia a discutat și pentru readucerea lui Claudiu Matiș, iar Andrei Dumiter a semnat un contract pe patru sezoane cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Mai rămâne să se înțeleagă cluburile. ”Cu Dumiter încă nu este oficial. Mai rămâne să ne înţelegem. De asta nu am anunţat”, a mai precizat Mihu.

Echipa se va reuni la data de 26 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.