Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a câștigat vineri primul amical din perioada de pregătire, la scorul de 2-0 cu Flamurtari Prishtine, formație din prima ligă din Kosovo. Anterior, roș-galbenii au pierdut și remizat la zero cu Becicherecu Mic și Septemvri Sofia, așadar, al doilea teste din Antalya a și adus primele goluri.

Ripensia a început meciul în așezarea 4-2-3-1. În primele 30 de minute, timișorenii au dominat jocul, și au irosit o ocazie prin Popovici, din 10 metri, și prin Sîrbu, după din lovitură liberă. Apoi, kosovarii au jucat mai dur și bănățenii nu prea au mai ajuns la poartă până la pauză. La reluarea jocului Urvanțev a avut o bară, din 20 de metri, iar apoi au venit și golurile, în minutele 66 și 78. Mai întâi, după o centrare a lui Benea, portarul lui Flamurtari a respins în față, de unde Chera a marcat. La al doilea gol, Popa a trimis peste apărare, la Vasluian, care a tras. Portarul a respins și mingea a ajuns din nou la Chera, care a marat. Kosovarii au avut un singur șut pe poartă în minutul 80, iar pe final, Vasluian a trecut și el pe lângă gol.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia (primele 60 de minute): Moldovan (min. 46 – Dobre) – Lungu, Hecsko, Apro, Macrițchii A. – Stoi, Macrițchii V. – Monea, Urvantev, Sîrbu (min. 57 – Chera) – Popovici.

Ripensia (din minutul 60): Dobre – Popa, Tînc, Țieranu, Benea – Burdeț, Călin – Vasluian, Neagu, Chera – Golda.

Ivorianul Mohamed, testat la primul amical, nu a fost păstrat de timișoreni, care trebuie să mai caute un vârf. Duminică, Ripensia are alt amical, cu FCU Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.