Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara va juca împotriva UTA-ei pe Electrica sâmbătă, în etapa a IV-a din Liga 2. Arădenii vin după un start extraordinar de sezon, iar roș-galbenii, după două meciuri pierdute, dar Pelici spune că dacă nu se fac greșeli personale, nu vor fi probleme. Timișoreanul l-a lăudat pe omologul său de la Arad.

Ripensia îl va împrumuta pe Nafi Iseini la Dumbrăvița sau ACS Poli. Pentru acest meci, tot lotul e valid. ”Un joc împotriva uneia dintre cele trei echipe cu maximum de puncte în această ediție de campionat. E o echipă care se anunță una dintre favoritele la promovare, care a investit masiv vara aceasta în aducerea de jucători. Au transferat jucători buni și foarte buni, zilele trecute au făcut o mutare interesantă, cu aducerea lui Ioniță. Ne așteaptă un meci dificil, probabil vor veni la Timișoara hotărâți să câștige. Ne dorim să producem surpriza, pentru că clar plecăm cu șansa  a doua. Chiar dacă jucăm acasă, UTA este favorită, știm ce înseamnă acest club, suporterii, staff-ul. Sperăm să scoatem punct sau puncte”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul bănățean spune că problema echipei sale sunt greșelile personale. Întrebat dacă crede că UTA îi vede deja ca victimă sigură, Pelici e convins că Balint va pregăti meciul cum trebuie. ”Poate ar fi bine să se întâmple așa, dar cred că Balint e un antrenor care a acumulat suficientă experiență pentru a-i ține pe jucători cu picioarele pe pământ. Vom vedea asta la ora jocului, cu siguranță noi vom fi conectați la miză. Sperăm să fie un joc frumos, să avem și public. Vor veni și suporteri din Arad. Noi ar trebui să eliminăm greșelile personale, pentru că acestea ne-au costat. Cu Metaloglobus și Buzăul am făcut cadouri, dacă vom reuși să corectăm aceste lucruri, vom putea pune probleme oricărui adversar”, a explicat ”Pelicanul”.

Timișoreanul a lăudat ce se petrece la Arad și pe Laszlo Balint. ”Există o relație de respect reciproc. Un antrenor valoros, care a demonstrat pe la echipele pe unde a trecut. Cu siguranță, va fi o revedere plăcută. Cred că toți factorii au un merit, inclusiv cei care au decis să-l aducă acolo, reprezintă motivul schimbării în bine. Balint este un garant al lucrurilor bine făcute, are oameni care pot să-l ajute. Mă refer la Bogdan Apostu, cu care face echipă în conducerea unei echipe. El fiind agent de jucători, îi aduce fotbaliști de calitate”, a mai spus Pelici.

Meciul de pe Electrica începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.