Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica Timișoara are prima deplasare nu foarte departe de casă, pe terenul Pandurilor Târgu Jiu. Alb-violeții au deja jucători accidentați și suspendați după prima etapă, iar vizele de joc ale fotbaliștilor din republica moldova nu sunt nici ele sosite.

Au fost legitimați Motreanu și Vidrăsan, dar e suspendat Mera și sunt accidentați Schieb și Vasile. De asemenea, nu au vizele Zabun și Tîmbur. ”Așteptăm cu nerăbdare partida în primul rând pentru că ne dorim să ștergem acel 0-1 din prima etapă. Ne dorim să confirmăm printr-o victorie statul nostru de echipă favorită. Nu va fi deloc ușor, chiar dacă Pandurii au trecut printr-o serie de remanieri. În prima etapă au folosit șapte-opt jucători care au făcut parte din formula de start și în returul de campionat. În mare parte, este echipa care a jucat și în sezonul trecut. Ne așteaptă un meci pe o suprafață sintetică, dar indiferent de condiții suntem obligați să câștigăm cele 3 puncte. Pe Adrian Bogoi îl cunosc foarte bine, este un antrenor căruia îi place să joace fotbal, echipa pe care o antrenează e preocupată de joc. Practică un fotbal total, frumos, tinerii au o agresivitate în sensul bun al cuvântului. Pandurii rămân Pandurii”, a precizat Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sabin Lupu a precizat că și-a depășit problemele care i-au afectat forma în partidele amicale. Fotbalistul a jucat la Pandurii în trecut și știe că oltenii abordează cu ambiție orice meci. ”Au trecut foarte mulți ani de când am fost acolo. Eu am prins Liga I, acum sunt mai mult copii. Știu cum se gândește acolo, vor să ajungă cât mai sus, chiar dacă au probleme financiare. Va fi un meci greu, pentru că sunt jucători tineri, dar ne ducem cu gândul la cele 3 puncte. Ne va fi greu, pentru că ei sunt obișnuiți cu sinteticul, dar dacă vrem să luăm cele 3 puncte, va trebui să ne obișnuim cu acest lucru”, a precizat Lupu.

Rareș Murariu a vorbit și el despre importanța unei victorii pentru a face uitat rezultatul cu Mioveni. ”Așteptările sunt mari deoarece vrem să arătăm mult mai bine ca sezonul trecut. Până la urmă, suntem Politehnica Timișoara și așa vom lua fiecare meci, îl vom trata pentru a câștiga. Sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu prin prisma a ceea ce s-a întâmplat week-endul trecut și trebuie să aducem cele 3 puncte”, a precizat Murariu.

Meciul de la Târgu Jiu începe sâmbătă la 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.