Joma - JSport.roJSport.ro

Deși nici măcar nu au terminat cantonamentul, cei de la Poli Timișoara au deja primele probleme medicale. Clubul a trimis doi jucători acasă de la Poiana Brașov, iar unul dintre ei ar putea avea probleme mai de durată.

Sebastian Mailat a făcut luni un RMN, după ce a acuzat dureri la genunchi. Problema e foarte mare, întrucât tânărul mijlocaș e clar titularul U21 al echipei. Poli a rămas fără Bărbuț, care ieșea oricum din termenul de eligibilitate, la fel cum s-a întâmplat și cu Bocșan. În cazul în care Mailat nu se reface până începe campionatul, alternativele sunt mijlocașul central Cosmin Bîrnoi sau fundașii dreapta Denis Haruț sau Radu Motreanu, ultimul care nu a fost însă în cantonament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, și tânărul atacant Sebastian Velcotă, tot junior, a acuzat dureri la spate. O accidentare ușoară a avut și Andrei Artean, care însă și-a revenit. Între timp, Poli testează încă jucătorul Ovidiu Marin, ”copilul teribil” al centrului de juniori de la Concordia Chiajna. Fotbalistul e cel mai talentat junior al ilfovenilor și va mai fi testa marți, la amicalul cu CS Balotești.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.